Tervetuloa blogiini!

Olen jo pidemmän aikaa ajatellut että minun pitäisi aloittaa blogin pitäminen. Uskon että minulla olisi monelle naiselle annettavaa. (Toki saa blogiani miehetkin lukea! ) 🙂

Haluan kertoa että nainen voi olla onnellinen, vaikka olisi keski-ikäinen, kokoa 42,  (tai isompikin)  työkyvyttömyyseläkkeellä ilman toivoa työkyvyn palaamisesta, monisairas ja kärsinyt monia depressioita. Silloinkin voi tuntea itsensä kauniiksi ja käyttää hameita, mekkoja, korkokenkiä ja kirkkaan punaista huulipunaa.

Elämäänsä,  ajatuksiaan ja tyyliään voi jakaa vaikka kotina olisi puoliksi remontoitu rintamamiestalo joka on designin sijaan sisustettu kirppislöydöin ja perintökalustein, noudattamatta vallitsevia sisustustrendejä. Ja vaikka oma pukeutumistyyli olisi pääosin kirppislöydöin toteutettu vintagehenkinen tyyli, jossa vaatteet ei ole välttämättä mitään erityistä merkkiä, eikä edes mitään arvokasta vintagea vaan pääosin sitä jäljittelevää halpista.

Niin. Suuntaan tämän blogin ihan meille tavallisille naisille, joiden elämä ei ole pelkkää kiiltokuvaa. Haluan antaa iloa ja inspiraatioita niillekin jotka eivät ole täydellisiä.

Tulen jakamaan vinkkejä naisille jotka ovat innostuneet 40-50-luvun tyylistä, mutta joilla on pieni budjetti. Tulen kertomaan, mitä kirppiksiltä voi löytää ja kannattaa etsiä. Tulen myös kertomaan hyvistä nettikirppiksistä ja nettikaupoista joista voi tehdä edullisia löytöjä.

Tulen kertomaan, mikä tekee elämässä elämisen arvoisen, vaikka ei pysty harrastamaan liikuntaa, eikä aina jaksa edes tehdä ruokaa tai poistua kotoaan.

En sano, että jokainen on oman onnensa seppä. Se on liian kliseistä. Sen sijaan sanon, että vaikka sinulle ei olisi annettu isolla kauhalla, eikä edes pikkulusikalla, voit itse vaikuttaa elämääsi monin tavoin. Ehkä niistä tärkein on olla itselleen armollinen ja olla vertaamatta itseään ja elämäänsä muihin. Ja olla välittämättä muiden mielipiteistä. Ei ne surullisen kuuluisat ”muut” ole mitään asiantuntijoita, joiden sanoilla olisi mitään merkitystä, varsinkin jos niillä on tarkoitus lytätä toisen itsetuntoa.

Elä elämääsi omana itsenäsi. Juuri sellaisena kuin olet. Köyhänä, sairaana, kenties ylipainoisena. Olet arvokas, sillä sinua on vain yksi koko maailmassa. Sinä itse määrittelet oman arvosi. Älä suostu kuuntelemaan ketään joka sanoo että olisit vähemmän arvokas kuin joku laihempi, terveempi tai rikkaampi. Laita kaunis ja värikäs mekko, hame tai pusero päällesi ja korkkarit jalkaan vaikka istuisit pyörätuolissa.

Ole ylpeä itsestäsi.

Susanne

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s