Uusi mekko ja tissivako

Uusin mekkoni on Lindybopilta, siellä on nyt paljon mekkoja alessa!!! Tämäkin maksoi vain vähän vailla 22 €! Postikulut tosin olivat 11 €, mutta se ei ollut paljon kun tilasin vähän muutakin. Tämä on osoittautunut niistä rakkaimmaksi. Kaula-aukko on hiukan ”antava”, aluksi ajattelin että hyvänen aika, enhän minä voi mennä ystävän kanssa kahvilaan ilman että laitan topin alle, tai villatakin päälle. Mutta sitten esitin itselleni vastakysymyksen- Miksi et? Missä se lukko on, joka tuon estäisi! No missäpä muualla kuin minun ihka-omassa päässäni! Niinpä sitten suunnistin ystävän kanssa kauppakeskukseen katselemaan kevään uutta muotia. (josta en omaan kaappiini kovin montaa vaatekappaletta kelpuuttaisi-onneksi, sillä kukkarossani asustelee tällä hetkellä se kuuluisa Matti) Sen jälkeen menimme kahvilaan, jossa valitsin kahvin kyytipojaksi kaikkein mehevimmän näköisen palan omenakakkua kermavaahdon kera.

Mutta tuosta tissivaosta vielä. Siis pienenpienestä muutaman sentin vaosta, kun ei tuo varustuskaan mikään kovin kummoinen ole. Mutta mikä minua siinä arvelutti- no tietenkin taas ne päähän iskostuneet ennakkoluulot! (Hyvänen aika, ei keski-ikäinen kävelykepin kanssa liikkuva nainen voi näyttää senttiäkään tissivakoa, koska näyttää heti halvalta.) Just. Jo ammoisina aikoina varsin korkea-arvoisetkin ladyt näyttivät rintavarustustaan sangen avoimesti. Keski-ikäisetkin. Silloin nainen ei lakannut olemasta Nainen isolla N:llä heti täytettyään 40 vuotta.

Muistan kun joskus vuosia sitten Rakel Lignellin tissivaosta tv-ohjelmassa nousi ihan valtava kohu. Mutta taas jotkut naiset saavat näyttää daisareitaan telkkarissa ja lehdissä ihan kaikessa rauhassa, koska ovat nuoria ja hoikkia. Nelikymppisen , pulskan mutta ah niin kauniin ja naisellisen naisen tissivako oli ihan totaalinen turn of. On se niin väärin.

Jos joku häkeltyy tämän puoli-invalidin keski-ikäisen naisen viiden sentin tissivaosta, niin voisin todeta vain parin vuoden takaisessa Temptation Islandissa esiintyneen Simon sanoin: ” Se on sitten vaan hänelle oma henkilökohtainen voi voi”.

Tästä Lindybopille aleostoksille
http://www.lindybop.co.uk/dresses-c1/swing-jive-dresses-c3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s