Flunssaa sekä piristävää punaista

17499212_10212645545882782_2682049440303296038_n

Tänään olen ollut ihan poikki, flunssa ei ota hellittääkseen. Kuvaussessiot siirtyvät hamaan tulevaisuuteen, tällä viikolla keskityn paranemiseen että jaksan viettää tupareita lauantaina, sekä ihan pikkiriikkisen myös järjestelyihin.

Tänään kävin vaan pikaisesti postissa viemässä paketteja, sekä isäni luona kahvilla. Isäni nappasi minusta tuon kuvan. Heh, tietenkään en näytä yhtään siltä että minulla olisi flunssa, lämpöä ja lihasheikkoutta, kun en suostu näyttämään siltä. Aamulla aloin värkätä hiuksiani, ja sainkin kuin ihmeen kaupalla aikaiseksi jotain kampausta muistuttavaa, otsalle jopa parhaan victory rollin tähän saakka. Ei siihen mennytkään kuin melkein 3 kuukautta…

Päivän asuna kirppikseltä eurolla löydetty trikoopaita, 50 sentin helmet, Lindy Bopin alesta jollain noin 20 eurolla hankittu hame, kengät kirppikseltä joskus vitosella. Kun laitoin huuliin kaikkein punaisinta huulipunaani, tunsin hetken oloni jopa melkein siedettäväksi, flunssasta huolimatta. Punainen väri piristi minua selvästi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s