Mekkoja, mekkoja ja mekkoja!

Olen intopinkeänä odottanut, koska päästään miehen kanssa kuvaamaan lisää mekkojani ja muita 50´s-tyylisiä vaatteitani! Mutta kerran vaan ollaan päästy kuvaamaan, minulla alkoi heti sen jälkeen flunssa ja on vieläkin. Olisi parempi alka jo pikkuhiljaa parantua, kun lauantaina on ne tuparit! Tänään oli aamupäivällä 37,8 ylimmillään, mutta sain sen tulehduskipuläkkeellä pois. Nuha on onneksi jo helpottanut. Nyt vaan lepoa niin jaksan juhlia lauantaina! Kun vaan malttaisi olla paikallaan…

Mutta, tässä muutamia mekkojani, nyt vaan ihan hengarilla kuvattuna.

20170330_150409.jpg
Tässä on Heart & Roses-merkkinen mekko, tilasin sen Underground Storen alesta talvella. Minulla ei pahemmin ole vaatteissa sinistä, mutta tämä oli niin suomalainen ja kesäinen että oli pakko ostaa tuo ensi kesäksi!

20170330_150351.jpg

Tämä ihana ”Marianne-karkkimekko” on Lindy Bopin, olen ostanut sen ystävältäni.

20170330_150324

Tämä ihanuus on Ellokselta, ostin sen eilen kirppikseltä muutamalla eurolla. Oli vielä juuri sopiva. Mikä tuuri, harvoin kirppiksillä on kellomekkoja myynnissä!

20170330_150206
Tämän Hell Bunnyn mekon löysin Cypershopin alesta mukavaan alehintaan, onneksi sattui olemaan vielä minun kokoani!

20170330_150225
Tämä on myös Cybershopista alehinnalla ostettu, merkiltään Hell Bunny Vixen. Yleensä en ole mikään pääkallojen ystävä, mutta tässä mekossa tykkäsin niistä! Yläosa on aivan ihana!

Olen huomannut että Hell Bunny-mekoista minulle riittää koko M, mutta Hell Bnny Vizen on hieman pienempää mallia, siinä pitää olla L, ja se on just eikä melkein sopiva.

20170330_150145

Tämä mekko on Top Vintagen, ostettu ystävältä. Tässä mekossa tykkään erityisesti sen materiaalista, joka on napakkaa ja muotonsa pitävää, ja ennen kaikkea, silittämästä siisti! ( Silittäminen on kotitöiden inhokkilistallani sijalla 2., heti uuninpesun jälkeen. )

20170330_150121
Tämä mekko on Hell Bunny Vixenin, ja ostettu fb-kirppikseltä. Tässäkin koko L on minulla just eikä melkein sopiva, eli tämä on melko pientä mitoitusta. Minähän olen kooltani aika pitkälti jossain M:n ja L:n välimaastosta.

20170330_150047

Tämä kynämekko on Collectifin, ystävältä ostettu. Mahdollisesti jo huomenna saan tähän sopivan jakun, jonka ystäväni myös minulle myy. Lupaan laittaa lähiaikoina kuvan niistä yhdessä. Tämä mekko ei pääse oikeuksiinsa hengarilla, on päällä kerrassaan ihana! Ja juuri passeli jakun kanssa kevätkeleihin sekä viileisiin kesäpäiviin.

Tässäpä osa mekoistani, myöhemmin lisää! Nyt täytyy alkaa suunnitella kauppalistaa tupareita varten!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s