Miksi kaunis muuttuu rumaksi?

Mies ja nainen tapaavat, rakastuvat, ovat onnellisia. Joissakin tapauksissa määrittelemättömän ajan kuluttua plus alkaa muuttua miinukseksi, valkoinen mustaksi, valo pimeydeksi. Rakkaus muuttuukin vihaksi, ja toisiaan rakastaneet muuttuvat toistensa pahimmiksi vihollisiksi.

Mikä on tuo voima joka saa tuon muutoksen aikaiseksi? Lieneekö tuolla jossain pinnan alla kytenyt koko ajan ihan totaalinen epäsopivuus, joka odottaa vain sopivaa hetkeä näyttääkseen kasvonsa? Vai tulevatko muutokseen johtaneet syyt suhteeseen kenties myöhemmin. Johtuvatko tuohon muutokseen johtavat syyt sitten sisäisistä vai ulkoisista tekijöistä?

Mitä jos kumpikin osapuoli vain yksinkertaisesti PÄÄTTÄISI, että PRKL, mennään läpi vaikka harmaan kiven, kunhan pysytään yhdessä. Auttaisikohan pelkkä tuon asian päättäminen paria pysymään yhdessä, kunnes kuolema erottaa? Onko yhdessä olo vain tahdonasia? Mitä jos kumpikin vain TAHTOO rakastaa toista, vaikka mitä tapahtuisi. Jos jompikumpi jossain vaiheessa unohtaa tahtovansa rakastaa toista, kaunis alkaa kuin huomaamatta muuttua rumaksi. Tuo pienen pieni musta rumuuden piste on kuin lumipallo joka vierii rinnettä pitkin. Ensin se on talon kokoinen, sitten vuoren. Kokonaista lumivuorta ei sitten enää lumikolalla siirretäkään.

Itse ajattelen niin, että jos lumipallo mahtuu teelusikkaan, ei mitään hätää taivaan alla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s