Tekniikan ihmelapsi

Olen jo ihan blogini aloittamisesta saakka ajatellut, että olisi niin helppoa kun osaisi ottaa tyylikuvia miehen järjestelmäkameralla. Minä en tajua mitään mistään missä on liikaa likkuvia osia. No, jotenkin löysin kamerasta itselaukaisijan, se vaan otti 10 kuvaa peräkkäin, otin 20 kuvaa mutta niistä 18 epäonnistui koska yritin vaihtaa asentoa, mutta kuvissa näkyy vaan heiluvia helmoja tms. 😀

Kuin ihmeen kaupalla onnistuin saamaan kuvat koneelle, vaikka siihen käytettävä ohjelma on aivan uusi, enkä ole ennen käyttänyt sitä. Ja noin tunnin äheltämisen jälkeen onnistuin löytämään kuvat!! Kuvat eivät ole vielä hyvänlaatuisia koska valotukset yms. jutut ovat päin mäntyä, kun en tajua niistäkään (tietenkään) vielä mitään. Mutta uskon että kun mies ehtii antaa minulle pari oppituntia, niin kehityn ja onnistun tulevaisuudessa saamaan tänne vähän laadukkaampia kuvia kuin kännykuvat tai nämä missä asetuksen päin mäntyä.

No, yritys hyvä 10, tässä siis päivän tyylini!! Koska aamulla paistoi aurinko, mulle tuli heti kellomekko-olo!! Tuo tissivakomekkoni on kyllä niin antava kaula-aukoltaan että piti laittaa sinne toppi alle. Tuohon vaan prätkärotsi päälle ja eikun menoksi kohta, elämäni ensimmäisilleä Aloe-kutsuille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s