Uusi mekko!

Minulle saapui eilen Lindybopin paketti. Toinen mekoista oli ihan liian pieni, koko 12 mutta mitat vastasivat kokoa 8! Laitan siitä Lindybopille palautetta.

tämä toinen taas oli just eikä melkein sopiva! Tykkään tosi paljon sen materiaalista, joka on rypistymätöntä ja hyvin joustavaa. Kesämekoksi se voi olla kuuma, mutta Suomen viileinä kesäpäivinä luulen sen olevan juuri hyvä, boleron kanssa. Nyt keväälläkin se menee oikein hyvin boleron sekä leveähelmaisen villakangastakin kanssa.

 

 

4 kommenttia artikkeliin ”Uusi mekko!

    • Kiitos, tuo on minustakin ihana!
      Lindybopilla valitettavasti vaatteet eivät ihan aina vastaa mittataulukon mittoja, mutta kuitenkin suurin osa on vastannut. En ole ottanut selvää miten tuonne palautus toimii, olen aina saanut myytyä itselleni vääränkokoiset vaatteet eteenpäin.

      Tykkää

  1. Moikka, minä löysin muovipussin vessasta. Toimitin sen järjestäjille. Kuuluttaja kuuluttikin siitä hetipian. Harmi kun et ole kuullut sitä! Mutta neule saattaa vielä löytyä 😉 Voit vaikka myydä sen sitten eteenpäin.
    T. Ensihoitaja Satu Kakkuri

    Tykkää

    • Kiitos paljon sinulle Satu!!!! Kirjoitinkin jo järjestäjille, ja melko varmasti neuleeni on vielä tallessa ja saan sen takaisin. Ehkä pidän ne molemmat, kun tuo paino vähän elää vuodenajoista riippuen. 😀

      Tykkää

Jätä kommentti