Kipeät fiilikset

Tänään on piiiiitkästä aikaa tavistyyli. Niin, olis pitänyt olla vimpan päälle fiftarityyli kun meidän piti lähteä American car showhun, kun en ole ikinä vielä sinne päässyt. Eikös sitten mun nivelrikkopolven tulehdus aiheuttanut kuntoni huononemisen-uupumusta, lihasheikkoutta ja kiertäviä kipuja pitkin kroppaa. Lisäksi tämä takatalvi vaikuttaa, kylmässä olen aina kipeämpi kuin lämpimässä, ja kesäisin olen useinmiten melkeinpä terveen oloinen, lukuunottamatta nivelrikkoja.

Kaiken lisäksi miehellä meni toinen korva täysin lukkoon niin ettei hän juuri kuule sillä, on juuri päivystyksessä sitä putsauttamassa. Meidän piti lähteä American car shown jälkeen ajamaan mökille Itä-Suomeen, mutta nyt lähdetäänkin heti kun mies tulee lääkäristä.

Tässä siis minä kerrankin tavistyylissä. Raitapaita ostettu kirppikseltä, neuletakki ystävältä-tuo menee muuten hyvin fiftarityylinkin kanssa! Lisäksi Booztin alesta hankitut Cheap Mondayn second skin-farkut- ovat muuten oikeasti kuin toinen iho, mielettömän hyvät päällä, ihan parhaat!!

20170414_121341 (1).jpg

91501_0_CheapMonday_SecondSkin

Minä olen ajan myötä tämän sairauden kanssa oppinut sopeutumaan siihen että suunnitelmat muuttuu. Vaikka odotin American car showta kuin kuuta nousevaa, olin pettynyt vain aluksi, päiväni ei mennyt pilalle. Miksi pilata mielensä asian takia jolle ei mahda mitään? Suhtaudun sairauteeni osana itseäni, ikäänkuin ominaisuutena. Sillä sitähän se minulle on enemmän kuin pelkkä sairaus. Minulla on ollut se aina, ja minä elän kantaen sairauteni aina mukanani, joka päivä elän sen ehdoilla. Se on opettanut oikeastaan pienestä pitäen sopeutumaan kipuihin ja uupumukseen osana ihan normaalia elämääni. Jos ei ole hyvä olo, jään kotiin. Tässä tapauksessa tosin menemme mökille, mutta kun auton selkänojan saa lepoasentoon, on oikeastaan ihan sama missä lepään.

Ystäväni lupasi ottaa minulle kuvia American car showssa, hienoista autoista ja 50´s tyyliin laittaununeista ihmisistä. Niiden kautta pääsen mukaan tunnelmaan. Näin tänä vuonna, ehkä ensi vuonna toisin. Ja onhan kesä edessä, ja uskokseni parempi vointi, sekä paljon erilaisia fiftaritapahtumia, ja ennenkaikkea Brian Setzerin keikka 21.7 Lahdessa. Sinne menen vaikka sitten pää kainalossa!!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s