Väärä äänensävy

kylie-retro-cat-and-mouse-print-swing-dress-p3367-19225_medium

erin-cherry-pie-print-blue-dress-p3212-18088_mediumoctavia-eau-de-nil-swing-dress-p2870-17059_mediumrosie-black-and-jewel-print-fishtail-wiggle-skirt-p3136-17788_medium

Vierailin viime viikolla jälleen Lindybopin Sale-puolella, ja nämä ihanuudet ovat tulossa ensi viikolla. Hinnat todella alhaisia!

Saapa nähdä miten hyvin koot osuvat tällä kertaa kohdalleen. Kunpa ainakin tuo kissamekko olisi sopiva! Minä rakastan kissoja, niin vaatteissa kuin elävässä elämässäkin.

Itsekin olen luonteeltani vähän kuin kissa-lempeä ja seurallinen, mutta tarvitsen paljon myös omaa aikaa, sekä paljon löhöilyä jossain lämpimässä paikassa.

Teen myös paljon asioita toisia miellyttääkseni, mutta ainoastaan niin kauan kuin itse haluan. Jos minulta aletaan vaatimalla vaatimaan palveluksia, sähähdän ja juoksen pakoon. Tai riippuu vähän vaatijan äänensävystä. Jos se on väärä, murahdan, mutta jos vastapuoli tajuaa pyytää nätimmin, kehrään kuin mummuvainaan vanha rukki.

Hiiristä tosin en pidä, paitsi häkissä. Raakaa kalaa kyllä syön, ainakin graavilohta ja sushia. Sisäelimetkin jätän mielelläni väliin, verestä puhumattakaan. Muistan kun kouluaikoina istuin kerran koko ruokailun ajan tuijottaen neljäsosaa veriletusta. Sen verran olisi ollut pakko syödä. Kun en siihen meinannut yökkäämättä kyetä, pidin kiinni nenästäni ja nielaisin. Huh, vieläkin alkaa kuvottaa kun ajattelenkin mille tuo veriherkku tuoksui.

Tykkään myös kiipeillä puissa. Lapsena kiipesin lapsuudenkotini lähellä olevan ison kuusen latvaan asti, ainakin lähelle. En sitten pois kuitenkaan osannut tulla, ja niinpä joku naapuri kävi huikkaisemassa isälleni että sun tyttäres kököttää tuolla kuusen latvassa. Isäni sitten haki minut pois. Ja kaksivuotiaana kiipesin salaa kotitaloni, 40-lulun lopulla rakennetun rintamamiestalon verannan katolle.

Kyllä, ruokavaliota lukuunottamatta samaistun kyllä kissoihin aika pitkälti. Onneksi tosin en yletä pesemään peppuani kuten kissat. Se voisi olla melko inhaa.

No, loppujen lopuksi mulla ei ehkä ole kissojen kanssa muuta yhteistä kuin että kehrään jos minua silittää korvan takaa, ja juoksen karkuun jos äänensävy on väärä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s