Promokuvaukset

Meillä oli eilen tuoreehkon Louhetar-bändimme promokuvaukset. Bändikuvan julkaisemme bändin kotisivuilla kunhan ne valmistuvat. Sinne tulee myös ensimmäinen toistaiseksi äänitetty kappale musavideoineen.

Pitkäaikaisin bändini Hydra hajosi viime vuoden loppupuolella. Minä, basistimme sekä kosketinsoittajamme eli minun mieheni Teemu, perustimme Louhettaren kahden muun kanssa, molempien kanssa olen joskus ollut samassa bändissä.

Mietimme pitkään musiikkimme genreä. Lopulta päädyimme rockiin jossa on hieman raskaamman rockin vaikutteita, kitaroissa säröä yms. Lisäksi koska kaikilla soittajilla on kokemusta progesta, musiikissamme on vaikutteita myös progressiivisesta rockista. Nämä elementit yhdistettynä tummaan pehmeään, ei-niin-rockahtavaan ääneeni ja usein runollisiin lyriikoihin tuovat musiikkiimme omintakeisuutta, niin ettei samantyylistä bändiä ole eikä meitä voi verrtata mihinkään muuhun bändiin. Metallibändi emme missään nimessä siis ole, vaikka päädyimmekin tummanpuhuviin asuihin kuvissa.

Otimme eilen sekä yhteiskuvia että yksityiskuvia, yhteiskuvaa en vielä julkaise, mutta tässä paras otos minusta. Tähän tyyliin pukeuduin 15-18-vuotiaana, ja sen jälkeenkin, varsinkin Hydran alkuaikoina vuosina -04-07. Suurin osa kuvassa olevista vaatteistani on ostettu tuttuun tapaani kirppikseltä. Saappaat ostin toissapäivänä ystävältäni, Ne ovat lemppimerkkiäni, Bronx. Takki on viimeviikkoinen kirppislöytö aivan valtavalta kirppikseltä Tuusulan Hyrylästä, Femmatorilta. Siellä on 450 pöytää, sen kiertämiseen kuluu helposti 2-3 tuntia!

Suski-louhetar3.jpg

Tämä kuva on otettu musiikkivideomme kuvausten yhteydessä.

kuva

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s