Päivän tyyli

Tänään oli kissamekkopäivä. Sain taas klipsijatkeilla aikaiseksi ihan kohtalaisen victory rollin otsalle, ja kiharatkin onnasivat. Mähän alan oppia, opettelemista on vielä mutta olen jo ainakin alkeet oppinut. 😀 Edellinen victory roll oli parempi, koska tästä näkyy tietyssä kulmassa vähän läpi ja sen olen oppinut että läpi ei saisi näkyä missään tapauksessa. Mutta olen armollinen itselleni, ei Roomaakaan päivässä rakennettu. Pikkuhiljaa. Olen alkanut kasvattaa omaa otsatukkaa, jospa jossain vaiheessa saisi omistakin otsahiuksista tehtyä jotain rullaa tai muuta systeemiä, nyt tuossa on tosiaan apuna vielä jonkin aikaa klipisipidennys tai pari.

Sitten kun yksi victory roll alkaa onnata kunnolla, alan tehdä kahta, sitten kolmea, vaihtelemalla eri kohtia jne…mutta kiire tässä ei ole, mullahan on koko loppuelämä aikaa opetella.

20170428_140307.jpg

Kävin tänään Helsingissä pitkästä aikaa, ja vaikka täällä kotikaupungissani liikun jo ihan luontevasti vielä suht tuoreessa tyylissäni, niin Helsingissä jostain ihmeen syystä oli aavistuksen aikaa sellainen olo että olisin halunnut vajota maan alle. Varmaan ihan sama fiilis kun sitten aikanaan eka kerta pyörätuolissa istumassa. Sitäkin len pitkittänyt ja pitkittänyt, saa nähdä koska se koittaa.

Olisipa ihanaa olla ihminen joka vähät välittää ihmisten katseista. Mutta pelkäänpä, että varsinkin sitten aikanaan kun istun ekaa kertaa pyörätuolissa victory roll päässäni, tuntuu kuin olisi mandariini keskellä kauppatoria. Veikkaanpa että silläkin on aavistuksen orpo olo.

Mutta en välitä, olen oma itseni ja murran sen käsittämättömän oletuksen ettei suomalainen nainen voisi laittautua mekkoon kuin juhliin lähtiessä, eikä varsinkaan jos on sairas. Taistelen vaatimattomuutta, tasapäistämistä ja ennakkoluuloja vastaan, tuon elämääni iloa ja väriä mekoillani.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s