Valkoinen teepaita

Tänään tajusin että minulla on joku vatsapöpö, kun tuli kovat vatsakivut ja meni vatsa löysälle. Poikani oli juuri isällään ollessaan vatsataudissa, on kyllä jo parantunut, en tiedä voisiko olla samaa.

Tämä on tavallaan hassua, kun on sairas ja kärsii samoista oireista mitä kipeänä niin ei erota onko kyseessä joku pöpö vai EDS-oireet. Tosin nyt kun mietin, niin vaikka EDS:ssä on välillä tuota että kolottaa jokaista lihasta, niin ihan tuollaista väsymystä, että nukkuu monet päikkärit pivässä ja 12 h yöunet, on kyllä tosi harvoin. Olen tavallaan helpottunut, jos tämä onkin joku pöpö eoikä pahentunuttta EDS:ää. Se on niin lopullista. Pöpo taas menee aina jossain vaiheessa pois.

Mutta tällainen oli sitten tämä vappu tällä kertaa. Ulkona täys talvi, ja itse möllötät kipeänä vatsakivuissa. Tämä on ärsyttävää kun mahaa koskee mutta mitään ei tapahdu. Odotat vaan koska möyräisee mahasta niin että on jo kiire. Mun tuurilla se tapahtuu yöllä kesken unen.

Minun on nyt kyllä ihan pakko kertoa yksi elämäni noloimmista tilanteista, joka liittyy vatsavaivoihin. Suosittelen että jos et pidä kakkahuumorista, jätät tämän postauksen väliin.

Olin erään eksäni luona vuonna -03, olimme sopineet että olen hänen luonaan ekaa kertaa yötä. Hänen luokseen matkalla poikkesimme ostamaan kunnon mätöt- lihapiirakat kanamunalla ja pihvillä. Hänen lähellään oli oikei kunnollinen vanhan ajan snägäri, joita ei enää kovin paljon näe, eikä niitä enää silloinkaan paljon ollut. Mutta tämä oli tosi hyvä- todella isot ja mehevät hampurilaiset ja lihikset jotka veivät kielen mukanaan.

Popsimme lihiksemme, ja eksä meni suihkuun. Eipä aikaakaan, kun vatsassani alkoi vääntää. Pian tunsin kuinka jotain valuu reittäni pitkin. Joka puolella oli vain valkoisia mattoja. Missään ei ollut paperia. Eksä viipyi ja viipyi. Jemmasin skeidaiset housuni sohvan taakse. Ei antanut ylpeys myöten mennä koputtelemaan oveen apinanraivolla, ja kertomaan nolosta ahdingostani, ajattelin että keksin jotakin. Näin tuolin päällä eksän valkoisen teepaidan. Kuivasin siihen peräpääni ja jalkani ja vähän mattoakin. Olin helpottunut koska maha tuntui rauhoittuneen. Avasin ikkunan ja laitoin liesituulettimen päälle ja poltin tulitikkuja sen itsensä valtavaa lemua hälventääkseni. Siinä samassa alkoi kylppärin lukko rapista, ja minulla oli p*skainen t-paita kädessäni, hänen teepaitansa! Viskasin sen hätäpäissäni ikkunasta ulos, ja ampaisin helpoittuneena vessan ja suihkuun.

Kun tulin suihkusta, eksäni ihmetteli, mikä täällä haisee? Suhteemme oli vielä niin alussa etten voinut paljastaa karmeaa totuutta. Sanoin, että joku naapuri varmaan tekee kaalikeittoa.

Seuraavana aamuna lähdimme koiralenkille. Kauhukseni eksäni halusi kävellä reitin, joka kulki talon takaa, sieltä missä olivat hänen asuntonsa kaikki ikkunat. Toivoin että yöllä satanut lumi olisi peittänyt todisteet karmeasta teostani. Mutta kaitselmus ei kuunnellut minua; siinä se kökötti, lumikasan päällä, valkoinen, ruskearaidoitettu teepaita. Eksäni ihmetteli, mikä ihme tuo mytty on, joku kangas, ja onko joku pyyhkinyt koiransa persauksen siihen? Sanoin että hyi hitto, mennään äkkiä pois, kaikkea ne ihmiset jättää luontoon.

Kun menen nukkumaan, pyydän miestä piilottamaan kaikki valkoiset teepaitansa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s