Kampauksista

Tähän uuteen tyyliini siirtyminen ei ollut kovinkaan vaikeaa, varsinkaan kun päätin etten noudata 100% mitään tiettyä tyylisuuntaa vaan otan vaikutteita niin pin up-, vintage-kuin 50’s-tyyleistäkin ja joskus sotken niitä sekaisin, kuitenkin niin että ainakin minun  mielestäni kaikki sopii yhteen.

Kampaukset olivatkin sitten täysin eri juttu!! Muistan kuinka alkuvuodesta tuskailin ohuiden ja velttojen hiusteni kanssa, joihin edes piippausraudalla tehty kihara ei meinannut jäädä millään.Erilaisia lämpörullia ja paplareitakin kokeilin, mutta niilläkään ei tullut kiharaa. Ne vain nostivat hiukset irti päänahasta ja näyttivät lähinnä kypärältä, eli taipuivat latvoista sisäänpäin. Ja kun yritti vaikka kuinka varovaisesti harjata, ne suoristuivat. Höh!

Pikkuhiljaa tajusin että minun on otettava järeät konstit käyttöön!! Minun kohdallani se tarkoitti sitä, että ennen kiharan tekoa joka ikinen suortuva on tupeerattava,   suihkautettava mieluiten lämpösuojan sisältävää kampausnestettä.  Ja koska omat hiukseni eivät kovin kummoiseen kampaukseen riittäneet, opettelin käyttämään kampauksissa lisänä klipsipidennyksiä. Esim. lyhyestä ja ohuesta otsatukastani saa aikaiseksi victory rollin vain ja ainoastaan laittamalla otsalle kaksiklipsisen pidennysosion. Koska se on laadultaan helpommin käsiteltävää ja paksumpaa hiusta kuin omai siitä onnistui victory roll ihan heittämällä! Sitä ennen olin koittanut tehdä omista hiuksistani sivuille jotain tötteröitä, ja ne olivat suorastaan naurettavia! 😀

Tässä ohjeita pitkiin hiuksiin:

Ohjeita puolipitkille hiuksille:

Ohjeita lyhyille hiuksille:

Tärkein neuvo hiusten laittoon minusta on, että jos ei meinaa onnistua, esim kun vasta aloittelee laittamaan pin up/vintage/rockabilly/ 50`s kampauksia, niin älä lannistu! Hanki erilaisia huiveja, pantoja ja hiuskukkia, niin onnistut aina pelastamaan päiväsi! (Ja pääsi) 😀

Voisin vielä kertoa välineistä joita olen itse huomannut tarvitsevani. Mutta hiustenlaittovälineiden ja -aineiden suhteen kannattaa kääntyä aluksi kampaajan puoleen, jotta löytäisi juuri ne omalle kuontalolle kaikkein sopivimmat ratkaisut.

Tupeerauskampa piikillä:

cm-carbon512-700x700

Harja, itse tykkään pyöröharjasta eniten, mutta tämä on ihan makuasia

prod_5276892_1_310x310

Erikokoisia hiuspinnejä:

Valkkeja

Kampausneste lämpösuojalla

6418414014478

Erittäin voimakas hiuskiinne:

Silhouette+Color+Brilliance+Hairspray+750ml-1854
Piippausrauta. Lämpörullat olisivat paremmat hiuksille, mutta ne eivät tosiaan minun hiuslaatuuni tehoa.

bab2273tte

Hiuskukkia, pantoja ja huiveja


Mutta kaikkein tärkein minusta on maltti. Sillä ei Roomaakaan päivässä rakennettu, eikä edes risumajaa. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s