Uikkarijuttuja

Voihan se olla että tänä vuonna kesä jää väliin kokonaan, ainakin nyt tuntuu toivottomalta, kuten jok’ikinen suomalainen tietää.

Mutta jos leikitään että kesä tulisikin jossain vaiheessa, ja pääsisi uimaan. Jos tykkäisi pin up -henkisisä uikkareista eikä tykkäisi enää ns-tavallisista, silloin pitäisi hankkia uusia uikkareita.

Itselläni oli tässä vähän aikaa sitten tuo edessä, ja monien googletteluiden jälkeen huomain, että uikkarit, oli sitten bikinit tai kokouikkarit, maksavat helposti enemmän kuin kellomekot!! Ei tulisi kyllä itselläni, näin niinkuin melkein-eläkeläisenä, pistää jotain 80 euroa uikkareihin!!

Lopulta tupsahdin Her Secret-nimiseen Nuorten naisten nettikauppaan. Tai siis näin se itseään mainostaa. Minusta haiskahta lievästi ikärasismilta, noin niinkuin kieli poskessa letkautettuna. Minä kun olen niin kapinallinen keski-ikäinen nainen, että minuapa ei lokeroidakaan ihan noin. 😀

Lievästä ensiärsyyntymisestä ylitse päästyäni klikasin itseni uikkariosastolle. Ja mitäpä minun keski-ikäiset silmäni näkivätkään!!! Juuri minuntyylisiäni bikineitä, ja vielä halvalla!! Toki laatu olisi näissä 80 euron uikkareissa ollut parempi, mutta hankin sellaiset sitten joskus kun on mahdollisuus satsata. Nyt kun ppäätin aika yhtäkkiä vaihtaa koko pukeutumistyylini, ei ole kaikessa varaa siihe kaikkein parhaimpaan laatuun, ainakaan minulla. Tällaisia siellä oli, hintaan 14,90 ja 19,90.


Ekoja siellä ei enää ole, mutta tokia löytyy, kuten myös muutamat muutkin.

https://www.hersecret.fi/uima-ja-ranta-asut/


Mutta sitten kun minulla on mahdollisuus satsata, niin mm. täällä niitä on!

https://topvintage.net/en/clothing/swimwear

http://vintagedancer.com/vintage-retro/swimsuits/

http://www.unique-vintage.com/swim/two-piece-swimsuits.html

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s