Pin up-henkisiä meikkausvideoita

Aluksi sanottakoon, että olen aloittelija itsekin, en ekspertti, ja kerron asiasta aloittelijan näkökulmasta. Itselleni oli (ja on vähän vieläkin) jotkut jutut pin up-meikin opettelussa vaikeita. Varsinkin silmien rajaus nestemäisellä eyelinerillä.

Ihan aluksi opettelin tekemään ns, kissansilmärajaukset ihan tavallisella,mustalla, teroitetulla rajauskynällä, koska piti korjailla koko ajan vanupuikolla. Rajauskynistä itse olen kokenut parhaimmaksi vedenkestävän, koska se ei ole heti poskilla. Jälki ei toki ole yhtä kaunis kuin nestemäisellä eyelinerillä tehty, mutta kyllä silläkin saa ihan hyvän lopputuloksen, jos muistaa viimeistellä lopputuloksen siististi.

Nyt olen oppinut jo jotenkuten käyttämään nestemäistä eyelineriä, mutta tussimaisessa muodossa, koska siinä on tukevampi kärki kuin ns. perinteisen nestemäisen eyelinerin sivellin.

Tässä mielestäni hyvä video silmämeikin tekoon. Varsinkin rajauksen tekotekniikka on minusta tässä eritäin hyvä. Itselläni tuppasi varsinkin aluksi tulemaan silmin ihan erinäköiset rajaukset, ja jälkikäteen korjailu oli varsin hankalaa. Näin onkin hyvä jos molemmissa silmissä käytetään samaa tekniikkaa, eikä vaan vedetä rajausta silmän yli mielivaltaisesti kuten minä aluksi, tällöin voi olla varma että joutuu korjailemaan rajausta jälkikäteen, ja ainakaan minulla siitä ei koskaan tullut siistiä lopputulosta.

Tässä video pin up-meikkiin. Olen oppinut että tie onnistuneeseen ja kestävään meikkiin kulkee hyvän pohjustuksen kautta, eli kannattaa hankkia hyvä, juuri omalle iholle sopivat pohjustustuotteet,bniin luomille kuin muullekin iholle. Nuorelle, hyvälle iholle riittää vähempi, mutta jos ihossa on näppyjä, punaisuutta, couperosaa, ryppyjä tai nitä kaikkia, huolellinen pohjameikki on ensiarvoisen tärkeä. Tämä ei tietty koske pelkästään pin up-henkistä meikkiä vaan meikkausta yleensä.

Tässä minusta hyvä video pin up-henkiseen huulimeikkiin:

Itse en ole vielä ottanut kuvia kunnon kissarajauksen kanssa, olen aloitellut varsin varovaisesti. Mutta koska olen päättänyt tehdä itse häämeikkini häissämme 5.8, niin olisi pieni pakko alkaa pikkihiljaa harjoitella oikein kunnon rajauksia. Laitan sitten kuvia harjoituksistani.

20170514_113843 (1)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s