Aamu terassilla

Aah, tätä olen odottanut eniten, sen jälkeen kun viime lokakuussa selvisi etten tule enää tekemään ainakaan kokopäivätyötä.

Aurinko ei ole vielä liian polttava minun, punapigmenttiä omaavan vitivalkoiselle iholle, linnut laulavat, naapuruston myöhäinen kukko kiekuu, ne ikäänkuin toivottavat minut tervetulleeksi uuteen aamuun.

Nyt lähipäivinä kun mies on reissussa ja poika huomiseen asti isällään, olen ollut luovempi kuin pitkään aikaan! En edes muusta koska olisin tehnyt biisin laulumelodioineen sekä sanoineen, kun yleensä teen vain sanoituksia. Tuleva häätanssimme, minun tekemäni Kajastus taitaa olla viimeisin, ja siitä on yli kolme vuotta aikaa! Eilen sain valmiiksi kappaleen yön sylissä, josta teemme bändimme Louhettaren kanssa omannäköusemme version. Bändimmemusiikkia ei voi kuvata millään yksiselitteisellä sanalla, koska  olemme luoneet genremme itse. Mutta siinä on vaikutteita laulelmamusiikista sekä raskaasta rockista progressiivisine vivahteineen.

Tässä Kajastus livenä, video on kuvattu viime kesänä. Odotan innolla, mitä tässä viime kauden VOF:issa mukana ollut laulaja Mariella Pudas sekä hänen miehensä, muusikko Timo Pudas saavat siitä aikaan, varmaan jotain todella upeaa!!! Olenkin nauranut miehelleni että mulla on varmaan ihan Vain elämää-fiilis vuolaine kyynelinern, kun kuulen sen. Mutta tässä Kajastus meidän versionamme.

 

20170523_101257 (1)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s