Päivän tyyli

Tänään ulkona on hyyyyyytävän kylmää, ja kävin äkkiä asioilla nahkatakki päällä ja tennarit jalassa. Mutta näitä uusia kenkiä piti päästä kuvaamaan. Mistäpä muualta kuin fb-kirppikseltä! Tällaisia olen etsinyt aika kauan mutta turhaan! Nyt nämä kaunokaiset vihdoin löysin!

Tästä paidasta en tainnut eilen kertoakaan, tämä oli myös aikamoinrn löytö, kirppikseltä 2 e, vintagea. Aika mummomalli mutta toimii minusta näin, solmittuna.

Nyt täytyy todeta että onneksi emme asu kerrostalossa! Nimittäin olen innostunut harjoittelemaan pianonsoittoa! Olen säveltänyt tässä pari biisiä, ja aloinpa niitä sitten treenaamaan. Tosi kökkö olen vielä, ei ole lapsuuden aikaisesta muutamasta pianotunnista jäänyt paljon mieleen. 😂 Lopetin ne silloin kesken, kun en heti oppinut, en ollut lapsena kovinkaan kärsivällinen. Nyt aikuisena olen kärsivällisempi, ja nythän mulla on aikaakin! Mies lupasi vähän opettaa, opetti hän tuossa jo ennen kuin lähti asioille, mutta olen jo unohtanut. Soinnut osaan mutten juuri muuta. Nyt vaan ahkeraa treeniä, olisi mukavempaa tehdä biisejä jos osaisi soittaa paremmin kuin nyt osaan.

20170602_161741

20170602_16185720170602_161809

2 kommenttia artikkeliin ”Päivän tyyli

    • Hei Meiju!

      Nuo ovat siniset. Tykkäsin noista tuolloin, mutta tänä vuonna aloin kaipaamaan vielä korkeampia farkkuja. 🙂 Möin nuo pois ja hankin Collectifin alesta Nomi-farkut, ne ovat vielä korkeammat kuin nuo. Voi olla että nuokin tosin vielä joskus hankin. 🙂

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s