Pin up-kuvissa poseeraus

Itse olen aivan aloittelija aiheessa, kuten olen kertonut. Muunlaisista poseerauksista kuvissa minulla on enemmän kokemusta, mutta pin up-kuvissa olen poseerannut ekaa kertaa varsinaisesti vasta viime viikonloppuna Miss Garage Girl-kisan finalistien kuvauksissa yleisöäänestystä varten. Kuten huomaatte, minä olen nrolla 6. 🙂

https://www.pinupgarage.fi/2017/06/kuka-miss-garage-girl-2017/

Kuten joku on ehkä huomannut, olen alkanut viime kuvausten jälkeen opetella tyylikuvissanikin poseeraamaan pin up-tyylisesti, kisan lisäksi olen saanut vinkkejä ystävältäni joka on asiassa minua kokeneempi, sekä youtube-videoista myös.

Cherry Dollfacen videot ovat tässäkin aiheesa suosikeitani, kuten myös pin up-tyylisten kampausten, meikkauksen sekä pukeutumisen opettelussa. Tässä mielestäni hyvä video pin up-tyylisestä poseerauksesta:

Tässä  Cherryn video ilmeistä:

Nyt kun olen alkanut opettelemaan poseerausta, olen peilin lisäksi paljon myös kuvannut itseäni, kuvista ainakin minä näen peiliä paremmin mikä juuri minulla toimii ja mikä ei.

Tästä näkee, mikä toimii ja mikä ei. Ensin ” Ei näin”-kuvia, noissa on fiboja asennoissa sekä ilmeissä.

Ekassa kuvassa hartioiden pitäisi olla mahdollisimman rentoja, ettei mekko pussita selästä.

Tokassa kuvassa on monta asiaa pielesä, mutta ensin tulee mieleeni ilme ja katse joka ei ole luonteva,

Kolmas näyttää minusta siltä kuin olisin juuri kyykistymässä puskapissalle, asento ei näytä mitenkään mukavalta, eikä luontevalta- itse olen huomannut, että jos joku poseerausasento tuntuu hyvältä, se useinmiten myös näyttää hyvältä, eikä mitenkään väkinäiseltä.

Tässä sitten taas mielestäni otoksia joissa ainakin näin maallikon silmin on jo monta juttua reilassa, mutta treenata pitää vielä. Ja mikäs sen mukavampaa ainakin minulle, nyt kun on aikaa, silloin kun vaan terveys antaa myöten eikä ole esim. lihasheikkoutta. EDS:ssä vointi vaihtelee paljon päivittäin ja ihan tunnteittain, ja vaikka uusi lääkitys auttoikin, joskus on päiviä jolloin lihasvoimia on vähemmän, silloin lihakset väsyvät helpoisti ja menevät hapoille. Niinä päivinä en yleensä valokuvaa, vaan teen jotain muuta mieleistä. 🙂

Näissä kuvissa minusta on luontevampia ilmeitä ja asentoja kuin aiemmissa kolmessa.

Laitan tähän vielä muutamia youtube-videoita poseeraamisesta:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s