Kengät ja asusteet

Kengät, laukut ja muut asusteet ovat olennainen osa sekä pin up-sekä rockabillytyyliä. Tyyleihin sopivia kenkiä ja laukkuja on runsaasti myynnissä ko.tyylisiä vaatteita myyvissä liikkeissä sekä nettikaupoissa.

Mutta entä jos budjetti on pieni? Mikä sitten neuvoksi? Tietenkin facebookin pin up-kirppis sekä säännötön pin up-kirppis. Itse olen löytänyt kenkiä ja laukkuja sieltä myynti-ilmoitusten lisäksi laittamalla ostoilmoituksia.

Ihan tavallisia avokkaita voi myös tuunata, jos on näppärä käsistään. Tässä videossa on niin helpot kengät, jotka jopa minä saattaisin osata itse tuunata.

Itse olen katsellut videoilta ja kuvista minkä tyyliset kengät, laukut ja muut asusteet sopivat em. tyyleihin. Lisäksi noita mainitsemiani fb-kirppiksiä seuraten pääsee hyvin selville tyyleistä. Kirppiksiltä löytääkin niitä hyvin!

Itse päädyin siihen ratkaisuun, että hankin parit laadukkaat ja monikäyttöiset kengät, ja sitten lisää kirppiksiltä. Itse päädyin punaisiin Conversen tennareihin sekä Lola Ramonan Elsie-avokkaisiin.

Converse-All-Star-Roja-20140204055848lola ramona elsie

Kivoja laukkuja löytyy myös paljon alan liikkeistä sekä nettikaupoista, itselläni on yksi Lola Ramonan laukku. Useita vintagelaukkuja, sekä pieniä ja isompia tyyliin sopivia käsilaukkuja olen löytänyt kirppiksiltä. Tässä Lola Ramonan laukkuni.

Lola-Ramona-Lola-Ramona-laukku-300x300

Lisäksi ko.tyyleihin liittyvät olennaisesti sekä aurinkolasit, huivit, hiuskukat sekä korut. Näihin tulen palaamaan tarkemmin myöhemmissä postauksissani.

Tässä lempparini, Cherry Dollfacen video asusteista.

Ps. Miss Garage Girl 2017-kilpailun yleisöäänestys löytyy täältä, minä olen nrolla 6. 😉

https://www.pinupgarage.fi/2017/06/kuka-miss-garage-girl-2017/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s