Toiveikas tiistai

Tänään monivuotisen ystävyyteni eilinen katkeaminen ei ole enää kaivellut mielessäni jatkuvasti, vaan olen hyväksynyt sen ja mieleni on paljon eilistä parempi, kuten ajattelinkin.

Olen HSP eli Highly Sensitive Person- suomenkieliseltä ilmaisultaan erityisherkkä ja koen kaikki tunteet erittäin, erittäin suurina ja voimakkaina, niin ilot kuin surutkin. Ilot koen niin että itken ilosta, hihkun ja haluan kuuluttaa onneni koko maailmalle. Surut koen itkien ja  vajoten hyvun syvälle surun syövereihin, niin että asia täyttää mieleni kokonaan enkä pysty ajattelemaan mitään muuta tai keskittämään ajatuksiani muualle kovin pitkäksi aikaa. Tunnen lähestulkoon fyysistä tuskaa kun olen surullinen. Mutta olen huomannut, että kun olen itselleni armollinen ja hyväksyn kulloisetkin tunteeni, vaikka ne olisivat negatiivisia, niin pian positiivinen perusluonteeni nostaa päätään ja alan taas nähdä pilvillä kultareunat. Yleensä tilanteeseen sopeutuminen tapahtuu nopeasti, riippuu vähän surun laadusta.

Nyt ajattelen, että ihmissuhteet kestävät sen aikaa kuin niiden on tarkoituskin. Ihmisen sisin kehittyy elämän myötä, ja joskus kahden ihmisen tiet eroavat, vaikka takana olisi pitkä ystävyys. Hyväksyn tämän muutoksen enkä vastusta sitä, sillä tilalle on tullut uusia ihmissuhteita, jotka antavat minulle nyt ja tässä hetkessä enemmän. Ystävyyden on tarkoitus ladata akkuja ja tuottaa positiivista energiaa, ei syödä sitä. Ja energiaa lisääviä ystävyyssuhteita minulla onkin nyt enemmän kuin koskaan aiemmin elämässäni. Siitä olen todella onnellinen.

kissat

Kuvassa meidän ystävyksemme, vasemmalla Lumo ja oikealla Valo. ❤

Migreenin suhteen odottelen mitä tämä päivä tuo tullessaan. Päässäni on hontelo olo kuten aina kun migreenikierre on päällä, eli särkee semisti muttei ole vielä ainakaan migreenin neurologisia oireita. Minun migreenissäni neurologiset oireet ovat useinmiten voimakkaampia kuin päänsärky. Eli huimaus, oksettava olo, silmien valonarkuus, kuulon herkistyminen, palelu ja kokonaisvaltainen heikotus sekä pahimpana yleensä kehon vasemman puolen joko osittainen tai kokonaisvaltainen puutuminen sekä puheen tuottamisen vaikeutuminen. Kun päänsärky alkaa, nämä oireet useinmiten helpottavat. Joskus päänsärkyä ei tule ollenkaan, vaan on pelkkiä neurologisia oireita. Migreeni osaa ola todella ikävän tuntuinen ilman päänsärkyäkin. Kyllä minä vielä jaksan toivoa että migreeni ei jäisikään ns. päälle, vaikka eilen oli kaksi migreenikohtausta. Ei auta kuin toivoa parasta, ja jos migreeni alkaa, käydä katkaisuttamassa kierre päivystyksessä.

Sellaisia fiiliksiä tänään, eli huomattavasti parempia jo, kuin eilen. 🙂

Muistakaahan käydä äänestämässä suosikkianne Miss Garage Girl-äänestyksessä, minä olen nro 6. 🙂

https://www.pinupgarage.fi/2017/06/kuka-miss-garage-girl-2017/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s