Pin up/rockabilly/50’s tyyleistä

Laitan muutaman videon jossa opastetaan pin up/ rockabilly/ vintage/ 50’s- tyylisessä meikissä, kampauksissa ja pukeutumisessa.

Itse tosiaan en noudata orjallisesti mitään noista vaan saatan hyvinkin sotkea joitain elementtejä yhteen. Ideana minulla olikin ja on vieläkin, löytää juuri minulle sopiva tyyli, eri elementtejä ja aikakausia mahdollisesti yhdistellen. Varsinkin aitoa vintagea minulla on hyvin vähän- kirppiksiltä niitä löytää enää ihan satunnaisesti ja vintagevaatteisiin ja -asusteisiin erikoistuneissa liikkeissä on usein melkoisen hintavaa, ainakin itseltäni ne ovat näin poissuljettuja. Todella hyviä paikkoja löytää aitoa vintagea ovatkin UFF, Fida sekä Pelastusarmeijan kirppikset. Niistä kaikista olen tehnyt aivan mielettömiä löytöjä!!

Tässä  pin up-tyylinen meikki, kampaus sekä asu:

Tässä Cherry Dollface opastaa edullisen pin up-meikin, tosin kaikkia merkkejä en ainakaan minä tiedä. Itse olen löytänyt jokin aika sitten ihan Tokmannista Essence-merkin, jolla on erittäin edullisia mutta mielestäni erittäin hyviä tuotteita. Lisäksi Lidlissä myydään Cien-merkkistä kosmetiikkaa, joka on menestynyt jopa meikkitesteissä, ainakin sarjan Q10-voide joka maksaa alle 4 euroa, voitti jokin aika sitten ryppyvoidetestin. 🙂 Myös Rimmeliltä löytyy mielestäni hyviä tuotteita, tosin Rimmelin kestävistä huulipunista en pidä koska ainakin omaan makuuni ne ovat liian kuivia.Sen sijaan Rimmelin silmänrajaustussi on mielestäni hyvä varsinkin aloittelijoille. Itse en edelleenkään osaa tehdä kissarajausta kuin ihan rajauskynällä tai sitten rajaustussilla.

Tässä Cherry opastaa tekoripsien laitossa:

Itse olen vielä toistaiseksi käyttänyt vain tekoripsiä, mutta häihin harkitsen volyymiripisien laitatusta.

Tässä opastetaan helppon pin up-kampauksen teossa:

Tässä sekä meikki että kampaus:

Tässä vaatejuttuja:

Tässä on aivan ihania mekkoja:

Tässä tehdään naisista pin up-tyylisiä:

Kaiken kaikkiaan, naisellisessa tyylissä nainen kuin nainen on mielestäni kaunis. Pieni sekä iso, nuori sekä vanhempi nainen voivat olla kerrassaan upeita! Tärkein on kuitenkin asenne- itseään rakastava nainen on aina kaunis, ja suorastaan hehkuu! ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s