Minulleko tatuointi?

Oletko vasta harkitsemassa ekaa tatuointiasi? Sitten olet samassa tilanteessa kuin minä. Itse olen pähkäillyt asiaa jo kauan.

Eilen saapuivat kaksi feikkitatskaa jotka tilasin netistä, noin niinkuin kokeeksi. Tosin tajusin pian että kirsikoiden olisi pitänyt olla isomman yläpuolella, onneksi ovat vaan feikkejä. 😁 Olivat tosi edullisia, täytyy tilata jossain vaiheessa tolle 8 v. pojallenikin. 🙂 Jos jossain vaiheessa päädyn otattamaan oikean, niin pienuuden lisäksi se voisi olla selkäpuolella esim.lapaluun yläosan tienoilla tai lähistöllä.

20170701_090703

Tämä on kuitenkin vasta alustavan ajatuksen asteella, minulla on tapana harkita isoja päätöksiä kauan, yleensä vähintään 2-4 vuotta, ja tämän lasken sellaiseksi, koska kuva on ja pysyy.

Olen tehnyt hintavertailuja eri liikkeiden välillä, ja niissä on kyllä ihan valtavia eroja, tietty täytyy verrata hintaa kuvan laatuun ja antaa kokonaisuuden ratkaista. Onneksi tatuoijien kuvagallerioita löytyy netistä hyvin, niin ei tarvitse ostaa sikaa säkissä. Olen myös kysellyt tutuilta joilla on mielestäni hienoja tatuointeja, ja minulle on suositeltu muutamaa paikkaa.

Tässä pikkuhiljaa se ajatus nyt sitten kypsyy mielessäni.

Tässä mielestäni hyviä kirjoituksia ensimmäisen tatuoinnin ottamisesta.

http://www.69tattoo.com/ensimmainen-tatuointi-toimi-nain/

https://www.voice.fi/terveys-ja-hyvinvointi/a-67517

Tuo oli hyvä pointti, että älä ota kuvia googlesta tms. sillä monilla saattaa olla samanlainen. Tuohon olen ollut muutama vuosi sitten lähellä sortua, olen nähnyt niitä todella monilla, viimeksi toissapäivänä yhdessä tv-sarjassa. Tietty onhan sellaisia joita se ei haittaa. Itse haluan kuitenkin täysin uniikin kuvan, johon en kyllästy koskaan. Siksi lapaluun yläpuoli on minusta hyvä ekan tatskan paikka, koska sitä ei näe joka päivä. Itseni tuntien minua saattaisi häiritä jos se ei esim.sovikaan aina vaatteideni tai meikkieni väreihin. Kyllä, olen näitä sävy sävyyn-ihmisiä niin että itseänikin huvittaa joskus. Jokapaikan yleislaukkuni onkin siksi aina musta ja luottokenkäni myös, ei tarvitse ajatella sopiiko laukku mekon tai huulipunan väriin. Niiiin mielikuvituksetonta, mutta minkäpä koira karvoilleen mahtaa.

Seuraava feikkitatskani tulee ekan tatskani paikkaan ja on suht saman kokoinen, sitten totuttelen elämään sen kanssa sen viikko pari, ja kuulostelen miltä tuntuisi jos se ei lähtisikään koskaan pois. 😊

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s