Louhettaren kotisivut julkaistu!

No niin, tässä uudehko bändimme Louhetar! Ei ole rockabillyä, enkä tiedä edes mitä se on. Mutta kuunnelkaa itse. 🙂

BÄNDI

Louhetar-bändikuva-2017

Laulelmaa, runollisuutta ja räimettä

Louhetar yhdistelee 1970-lukulaisen musiikkiperinteen parhaita paloja. Musiikin taustalla lymyilee laulelmahenkinen virta, jossa rockin jylhä poljento kuljettaa melodioita koskien ja kivien ylitse. Mausteena kuohuissa kelluu pisaroita progressiivisen rockin parhaimmista elementeistä.

Musiikki ja lyriikat kulkevat käsi kädessä kuin sisko ja sen veli. Louhetar punookin mietteitä herättäviä tarinoita ja runollisia tunnelmia. ”Tarina on tärkeä ja ajatus tarinan takana vieläkin tärkeämpi”, sanoo Louhettaren lyriikoista vastaava Susanne Paju.

Louhettaren vahvuus on musiikillinen monipuolisuus. Kosketinsoittaja Teemu Nousiainen sekä kitaristit Antti Tolkki ja Timo ”Sande” Sandholm rakentavat musiikkia hyvin erilaisista säikeistä. Kun erilaiset säikeet kietoutuvat toistensa ympärille, syntyy Louhettaren kutimista kirjaavia ja säihkyviä punoksia. Yhdessä rakennetut sovitukset saavat punokset hohtamaan.

Louhetar on yhteisöllinen orkesteri. Sen jäsenet haluavat tehdä musiikkia yhdessä ja elää tekemänsä musiikin yhdessä. Siksi Louhetar on aina positiivinen ja optimistinen — synkistä sävyistään huolimatta.

 

Takana paljon historiaa

Louhetar on vuonna 2016 muodostettu orkesteri. Se on rakennettu kahden hyvin erilaisen bändin raunioille. Kitaristit Antti Tolkki ja Sande Sandholm sekä basisti Petri Sallinen vaikuttivat pitkään Discordia-nimisessä progressiivista rockia soittaneessa orkesterissa. Vokalisti Susanne Paju ja kostinsoittaja Teemu nousiainen sekä basisti Petri Sallinen taas soittivat yhdessä vuosikausia Suomi-rockia esittäneessä Hydra-nimisessä orkesterissa.

Kaikilla Louhettaren jäsenillä on omaehtoisen musiikin tekemisestä pitkä historia — osin myös pitkä yhteinen historia. Kun sattuma ja samankaltaiset tavoitteet ajavat erilaisista muusiikillisista historioista ponnistavat ihmiset yhteen, ei siitä voi syntyä enempää tai vähempää kuin Louhettaren kaltainen ilmiö.

https://louhetar.wordpress.com/

https://www.facebook.com/louhetarmusic/?fref=ts

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s