Meidän häät!

FB_IMG_1502009801281

Häät olivan aivan uskomattoman ihanat ja meidän näköiset- täynnä läheisiä, yhdessäoloa,  paljon musiikkia, iloa ja onnea.

Kuvia ei ole vasta kuin muutama, mutta niitä tulee tässä pikkuhiljaa kun juhlaväki toipuu, ja me myös. 😊

Jo mieheni säveltämä kolmiosainen häämarssi sai kyyneleet silmiini. Ja kun BMG-bändin laulaja Mariella kajautti ilmoille yhden lempikappaleistamme, Kaj Chydeniuksen säveltämän Oot kaikki mulle, padot murtuivat ja kyyneleet virtasivat vieden toisen silmäni kissarajauksen suurimmaksi osaksi mennessään.

Vihkimisen jälkeen meidän piti kirjoittaa nimemme vihkitodistukseen. Kun olin rustaamassa allekirjoitustani, vihkijä muistutti minua kirjoittamaan uuden sukunimeni. Hyvä että muistutti! Olin nimittäin jo aikeissa kirjoittaa vanhan sukunimeni, ihan tottumuksesta!

Vihkimisen jälkeen Mariella lauloi toisen lempikappaleistamme,  Chydeniusta sekin, Olen minä onnellinen. Taas meikkini vaurioitui hieman lisää.

Ruoka oli aivan ihanaa ja hääkakku suussasulavaa! Kumpikaan ei oikein muistanut missä vaiheessa kakun leikkausta pitää polkaista, mutta teimme sen mielestäni samaan aikaan! Täytyy vielä tarkistaa videolta. Tosin kyllähän meillä täydellinen demokratia vallitsee.

Häätanssinamme oli minun tekemäni kappale Kajastus, jonka Mariella ja miehensä Timo olivat sovittaneet uudestaan. Heti alkutahtien aikana kyynelhanani aukesivat ja veivät loputkin rippeet vasemman silmäni kissarajauksesta mennessään. Biisi oli aivan mielettömän upea kokonaisuus, powerballadi jossa oli vaikutteita myös progesta sekä pieni metallivivahde! Hieno uusi sovitus ja Mariella tulkitsi sen todella kauniisti!

Vaikka oli luvattu sadetta koko päiväksi, ilma oli mitä parhain, juuri kuten ennen häitä ”tilasin”.

Saimme kuulla koskettavia puheita, ja kukkakimpun sai nainen, joka todennäköisesti onkin lähipiirinimme seuraava morsian.

Kävimme otattamassa hääkuvat mökkirannassa, järvi taustanamme. Meillä oli pari eri kuvaajaa, niin eiköhän joku kuvista onnistune.

Soitimme Louhettaren kanssa muutaman biisin, sitten BMG:ssä vaihtui kosketinsoittaja ja tuore aviomieheni pääsi soittamaan. Tanssittua tuli niin että huonompi polveni on kuin arbuusi. Mutta se ei haittaa, koska seuraavat päivät aion ottaa rennosti. Me vietämme 3 päivää täälläpäin lomaillen, torstaina palaamme kotiin. Siellä lomailemme sunnuntaihin saakka, sitten mieheni loma loppuu.

Juhlaväkeä ihastutti suloinen esitanssijamme, siskoni 7 v.tytär jonka suurin intohimo tanssiminen on.

Jatkoilla oli hauskaa navettabaarissa, oli soittoa ja lauluja joko yksin, kaksin tai kaikki yhdessä, aivan mahtavia tulkintoja! Välissä karaokea ja loppuilta tanssia. Navettabaarin terassilla käytiin lisäksi monia mielenkiintoisia keskusteluja.

Illan päätteeksi lähdimme aviomieheni kanssa erääseen lomakeskukseen josta meille oli varattu mökki.

Aamulla kun heräsin, en hetkeen muistanut, mikä maa, mikä valuutta? Kävi jopa mielessä, oliko edellinen, yksi elämäni ihanimmista päivistä kenties unta? Nähtyäni rakkaani vierelläni sekä nimettömässäni olevan valkokultaisen timanttisormuksen, palasin hiljalleen todellisuuteen. Nyt olo on väsynyt mutta onnellinen.

Elämä rakastamani miehen aviovaimona alkakoon! 😍

20170805_230835.jpg

20170805_233850

Minä ja ystäväni Terijoen Salavan alla

20170805_103216

Hääkampaus

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s