Rankka mutta ihana päivä

Minä sitten sain eilisestä kävelystä nivelpussin tulehduksen, lisäksi lihasheikkoutta ja väsymystä on ollut tänään. Koko päivän menot huonontaa kuntoa muutamaksi päiväksi. Se kertoo siitä että alkaa ollä lähellä se aika, kun pitää alkaa käyttää pyörätuolia paikoissa joissa pitää paljon olla tunteja jaloillaan. Tuollahan se varastossa on ollut jo yli 9 kk odottamassa, olen niin paksukallo että otan käyttöön vasta kun on täysin pakko. Toisaalta sen käyttöönotto olisi helpotus, niin ei ehkä tule näitä näin huonovointisia päiviä enää niin usein ainakaan. Pyörätuoli ei sureta minua, enää, olen tehnyt surutyöni jo vuosia sitten, kun mulle selvisi mikä harvinainen sairaus minulla on- EDS, ja että se on etenevä ja usein invalidisoiva. Nyt ajatus pyörätuolista tuntuu lähinnä helpotukselta, kun kyynärsauvalla kävelykin sattuu niin sairaasti lonkkiin.

Tänään ulkoilutimme poikani kanssa kissaamme tunnin verran, ulkoilma paransi oloa kuten aina, kunhan vaan jaksaa lähteä. Kissan kanssa ulkoilu on sopivan verkkaista minulle. Särkylääke auttoi kipuihin.

Mieheni grillasi meille possun sisäfilettä, maissia, kesäkurpitsaa ja halloumia. Oli kerrassaan herkullista.

Päivänokosten jälkeen istuskelin pihalla ja katselin kun poikani hyppi trampoliinilla.

Olen myös tänään selvittänyt kahden ihmisen kanssa mieltäni vaivaavat asiat, ja kaikki on nyt hyvin. Rakentava kommunikaatio on kyllä ihan parasta, suosittelen sitä kaikille, sen sijaan että pähkäilisi vain itsekseen. Nyt on erittäin onnellinen olo. ❤

Meille tulee muuten ensi kuun loppupuolella perheenlisäystä-kisuvauva! Ei ole enää muita vauvoja tulossa tällä iällä. 😀 Ollaan annettu sille jo nimikin, Säde.

Meillä olisi tarkoitus mennä katsomaan Sädettä ennen kuin hän saapuu meille, jonain lähiviikonloppuna menemme.

Toinen kissoistamme kuoli kolmisen viikkoa sitten, Lumo. 😦 Valo on nyt aika orpo, innostuu varmasti kun saa kaverin! Keksimme kisulle nimen tuosta vaaleasta kohdasta otsan sivussa, se on kuin valonsäde.

2723_1502655152183

Edellinen postaukseni LinnaCruisingistapostaukseni julkaistiin LinnaCruisingin fb-sivuilla, ja eräs ihana ihminen kirjoitti, että oli löytänyt ostamani ja kadottamani neuleen, ja toimittanut sen järjestäjille!

Kiitos sinulle rehellisyydestäsi jos luet tätä! En jostain syystä saanut julkaistua kommenttiasi blogissani vaikka useasti yritin, joko WordPressissä tai käyttäjässä oli varmaan joku vika, jälkimmäinenkin on hyvin mahdollinen vaihtoehto. 😀 Kirjoitin järjestäjille ja minulle vastattiin että neule on todennäköisesti tallessa, tänään selviää. Jos/kun saan sen, laitan sen myyntiin, kun uusi samanlainen jonka ostin, olikin kooltaan parempi. 🙂

Ps. Siis tämä ei ole enää todellista! Miten sählä voi olla, jos on kaikista sählistä sählin? Hih, no, alkuperäinen kadonnut neule löytyi ja on matkalla minulle. Kiitos vielä sinulle ihana ihminen joka sen löysit ja veit tapahtuman järjestäjille!

Mutta. Nyt tulee se kaikista hauskin juttu mille en edes minä voi enää muuta kuin nauraa. Nyt olen hukannut sen uudemman, samanlaisen neuleen jonka ostin kadonneen tilalle! Sovitin sitä meillä kotona lauantai-iltana, sen koommin en ole sitä nähnyt. Olen etsinyt sitä meiltä tänään lähestulkoon koko päivän. 😂 Olen tyhjentänyt vaatetangon kaksi kertaa hengari kerrallaan. Olen tyhjentänyt kaikki vaatehyllyt. Olen tyhjentänyt pyykkikorin ja pojan vaatekaapi, takkikaapit, laukkukaapin, kenkähyllyt, liinavaatekaapit, etsinyt jopa astiakaapit. Neule on ja pysyy paikassa x. Miten tarina päättyy? Olenko kahden samanlaisen vai yhden neuleen omistaja? Se selviää ehkä lähiaikoina. Tai sitten ei. 😂

Ps. 2. Olen kuin olenkin pian kahden samanlaisen mutta eri kokoisen neuleen onnellinen omistaja! Uudempi neule oli tippunut hengarilta alusvaatekoriin! Löysin sen, kun olin tyhjentämässä alusvaatekoria, se oli ainut paikka josta en ollut vielä etsinyt kuin päällisin puolin, ajattelin ettei se siellä ole kuitenkaan. Vai ei. 😀

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s