Päivän tyyli+ kaapista tulo kävelykepin kanssa!

20170904_18225120170904_18233820170904_18205420170904_18242220170904_181800

Ajattelin vihdoinkin ”tulla kaapista” kävelykeppini kanssa. 😀 Se on minusta juuri minuntyylisni, siperiantiikerikuosinen. Tarvitsen sitä vähän vaihtelevasti, riippuu lihasvoimistani ja sököjen polvieni tilasta, sekä myös yhtä sököjen lonkkieni että selkäni.

Nahkatakki on kirppikseltä, kynämekko EMP:n alesta. Lompakko on Unelmamekot-liikkeestä Riihimäeltä. Olen jo pitkään etsiskellyt uutta lompakkoa, kun entinen otti ja räjähti. Käytin jotain miehen vanhaa Osuuspankki-lompakkoa joka ajoi toki asiansa mutta oli vähän nolo. 😀 No, vihdoin tärppäsi ja löysin tyyliseni lompakon!

Vaikka aurinko paistoikin tänään, ilmassa oli jo syksyn tuntua. Se saa mielen haikeaksi, tuntuu että kesä ei edes tullut ihan kunnolla tänä vuonna, joitakin hassuja lämpimiä päiviä vaan siellä sun täällä. Mutta siihen on vain sopeuduttava.

Onneksi syksyn ja talvenkaan tullessa minun ei enää tarvitse luopua vielä suht uudesta tyylistäni, vaan olen hankkinut nyt neuleita, neuletakkeja, pitkähihaisia ja paksumpia hameita. Housuja käytän enää hyvin harvoin, ja silloinkin pääasiassa korkeavyötäröisiä farkkuja. Leveät housut eivät ole minua varten, en tunne niissä jotenkin oloani kotoisaksi, tunnen että reiteni näyttävät niissä turhan paksuilta. Vaikka se toki on vain pelkkää höpöhöpöä!! Itseään ei saisi moittia, sillä se vaikuttaa kokonaisvaltaisesti omaan hyvänoon tunteeseen sitä heikentävästi. Sen olen oppinut Pin Up Garagen omistajalta, Heidi Niemeltä, ja se on muuten ihan totta! Joka aamu pitäisi sanoa itselleen Sinä olet kaunis, joka on Pin up Garagen motto. ❤

Heidi järjestää Pin up-stailauskursseja, Pin up-valokuvauksia sekä paljon muuta kivaa, tästä Pin Up garagen sivuille tutustumaan valikoimaan!

https://www.pinupgarage.fi/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s