Oletko onnellinen?

Olen huomannut elämäni aikana, että kaikkein tärkeintä on olla rehellinen itselleen. Ilman sitä ei ole onnellinen.

Kysy itseltäsi olentko onnellinen? Jos vastaat ei, kysy mitä voisit asialle tehdä? Hiljenny mietttimään vastausta, silloin saat yhteyden sisimpääsi, todelliseen minääsi joka tietää mikä sinulle on parasta. Rakasta itseäsi. Älä ajattele liikaa muiden kannalta. Sinä olet kuitenkin oman elämäsi tärkein ihminen. Sillä ilman sisäistä tasapainoa ja itsesi rakastamista et voi rakastaa muitakaan.

Älä ajattele, ettet voi tehdä elämääsi muutoksia. Kyllä sinä voit. Voit vaihtaa työpaikkaa, luopua energioitasi vievästä ihmissuhteestasi tai muuttaa asuinpaikkaa. Voit myös muuttaa hiiustesi väriä, pukeutumistyyliä tai ruokavaliotasi tai ihan mitä vaan, jos se saa sinut onnellisemmaksi.

Minusta elämässä tärkeintä on olla onnellinen ja tasapainossa itsensä ja ulkomaailman kanssa, Sillä ilman sitä mikään muu ei täysin suju. Kaikki lähtee suhtautumisesta omaan itseen.

Älä kuuntele liikaa muita. Jos haluat tehdä jonkun asian joka parantaisi elämänlaatuasi ja lisäisi onnellisuuttasi, tee se.

Suurin vääryys mitä mielestäni itseään kohta voin tehdä, on se , ettei anna itsensä tuntea itseään onnelliseksi, vaikka tietää mitkä mutokset sitä edesauttaisivat. Itse olen tehnyt niin todella pitkään, ennen kuin tajusin sen. Minulla oli kuormittavia ihmissuhteita, kärsin asua siellä missä asuin, erityisherkälle kaikkein kuormittavimmassa paikassa.

Kuunteliin sydäntäni ja tein elämänmuutoksen. Sen jälkeen luovuin kaikista ihmissuhteistani jotka kuormittivat minua henkisesti, ja jätin jäljelle vain ne joiden kanssa minulla on oikeasti hyvä olla. Muutin kaupungista maalle. Lisäksi aloin muutin ulkoisen olemukseni sellaiseksi kuten aina olen sisimmässäni halunnut, mutten uskaltanut koska kuuntelin muita liikaa. Enää en kuuntele. Jos joku ei tykkää, en mahda sille mitään. Nyt tunnen olevani oma itseni nin ulkoisesti kuin sisäisestikin.

Nyt tajuan, että kuuntelemalla sydäntäni voin taata itselleni onnellisen ja tasapainoisen elämän. Vältän kaikkea kuormittavaa. Ikäville tapahtumille me emme voi ikävä kyllä mitään, mutta jälkikäteen olen osannut ajatella, etten olisi se joka olen nyt, ellen olisi kokenut sitä ihan kaikkea, mitä nyt olen kokenut.

En ole elämälle katkera mistään, enkä kadu edes virheitäni, sillä ne ovat olleet tie tämänhetkiseen tasapainoon.

En ole katkera lukuisista kivuistani sairauksistani ja työkyvyttömyydestäni joka ei tule ebää palautumaan. Sillä kaikki se on jalostanut minua henkisesti, ja ollut reitti täksi ihmiseksi joka olen nyt.

Onnellinen ihminen.

happy

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s