Punamustaa, kirsikkaa sekä lehtijulkisuutta

20170914_121114

Tämä on torstailta, eilen en jaksanut laittautua.

Olen innostunut keräämään Dolorestoppeja! Nyt on sattunut niitä hollille yllättävän hyvin fb-kirppiksillä. Tämä kirsikka on viidenteni, ystävä vinkkasi että hänen ystävällään on kirsikkakuosinen myynnissä, kun kerroin halajavani sellaista.

Housut ovat ihan HM:n syksyn mallistoa, nettikaupassa ei näitä ole. Ihanan korkea vyötärö ja kaikinpuolin ihanat jalassa. Paksuhkoa napakkaa kangasta, ei jousta. Menee minusta hyvin fiftarityyliin! Muutenkin kannattaa kierrellä nyt vaatekauppoja, 50-luku on muotia! Hennesissä oli mm. ihana ralliruudullinen pusero, leokuvioinen keinoturkki, puolikellomekkoja, kynähameita yms.!

Bolero wannabe.fi:stä. Mukavan napakkaa, joustavaa trikoota. Tämä pitää joskus saada mustana.

Jalassa Converset, nyt ei voi vähään aikaa käyttää korkkareita edes kuvauksissa, minä pönttöpää seisoskelin liikaa vintagekirppiksellä keskiviikkona, ja sain molemmat  nivelrikkopolveni turpoamaan potkupalloiksi. Tietty polvituet ja keppi unohtui kiireessä matkasta…

Meillä alkaa julkisivuremppa pikkuhiljaa valmistua talon näkyvältä puolelta. Kulmista puuttuu laudat,  sitten on valmista. Tämä väri on vähän rauhallisempi kuin entinen taivaansininen. Talon toisen puolen maalaus jää ensi keväälle. Hyvin voi jättää, kun on piilossa. 😁

20170916_04085820170916_041003

Alla näkyy siiven päädyssä talon entistä väriä. Ei ollut ihan meidän mieleen, nyt on vähän hillitympi sävy. 🙂

20170916_122721.jpg

Nyt syksyllä voimani ovat taas hiipuneet enkä voi tehdä pääsääntöisesti kuin yhden asian päivässä. Kotityöt ovat retuperällä enkä jaksa millään tehdä joka päivä ruokaa, kun jo esim. kaupassa ja asioilla käynti vie voimat niin että on levättävä loppupäivä. Jos tekisin joka päivä kotitöitä ja ruokaa, en jaksaisi laittautua enkä tavata kavereita. Ja se huonontaisi henkistä hyvinvointiani.

Viikonloppuisin teemme yhdessä kotityöt jotka ovat viikolta jääneet, ja silloin myös teemme yhdessä ruokaa. Mieheni on maailman ihanin ja sanoo että henkinen hyvinvointini on etusijalla ja parempi että teen asioita jotka tuottavat minulle henkistä mielihyvää.

EDS etenee hitaasti mutta varmasti, joka vuosi on vähän edellista huonompi. Miehellä on viikolla vain pari tuntia aikaa viikolla ennen iltatoimia, kun työmatkaan menee noin 3 h päivässä. Nyt hänellä on mennyt aika talon maalaukseen, lisäksi hän siittaa kahdessa bändissä, meidän yhteisessä Louhettaressamne sekä bilebändi Be my Guestissa.  Isäni on välillä auttaut minua esim.kauppareissuilla ja kotitöissä, siitä on suuri apu.

Minulla ei ole tapana valittaa kovinkaan usein olostani ja siitä miten en jaksa enää kuin yhden asian päivässä. Laittautuminen ja laulun treenaus on aina pois lähes kaikesta muusta, samoin ystävien tapaaminen ja kissan ulkoilutus, mutta ne taas pitävät pääni kasassa. Tarvitsisin jo aika pian avustajan ja sen lisäksi minun pitäisi alkaa käyttää pyörätuolia, siihenkin tarvitsisin avustajan koska en saa itse pyörätuolia autoon tai sieltä pois, enkä pysty lihasheikkouden takia itse kelaamaan.Pitkitän avustajan hakemista viimeiseen asti, koska minusta tuntuu epämiellyttävältä ajatus, että joku muu olisi meillä. Rakastan omaa rauhaa. Saa nähdä koska tulee vastaan , että on vaan pakko hankkia avustaja.

En halua surra etenevää sairauttani, sillä mitä siitä hyötyisin? Elän täysillä ja teen mitä jaksan, ja kun en jaksa, pistän avustajahaun vireille.

Ps. Meidän vintagekirppiksemme pääsi lauantain Aamupostiin joka ilmestyy Hyvinkäällä, Riihimäellä ja lähikunnissa. Minä olen sivulla 3 ja sivulla 9 on Emmi ja Riikka. Pitäisköhän sitten mennä etuilemaan kauppojen kassajonoihin ja jos tulee negaa,  kysyä että Etsä tiedä kuka mä oon? 😂😂😂😂

Etunimekseni on laitettu Susanna mutta ei se haittaa, olen muuttanut etunimeni Susanneksi -05, ettei nimeni olisi ihan niin yleinen. 🙂

IMG-20170916-WA0002

IMG-20170916-WA0001

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s