Vihreä vintagemekko punaisin asustein

20170917_13201820170917_13210020170917_132133

Ostin tämän vihreän vintagemekon viime keskiviikkoiselta pin up-kirppikseltämme jonka pidimme Riihimäellä Ullan Pakarin pihalla.

Rakastuin mekkoon ensisilmäyksellä koska se on prikulleen juuri minulle sopivinta vihreän sävyä. En edes sovittanut sitä koska koko täsmäsi, ja myös mitat silmämääräisesti. Mekko on todella hyväkuntoinen, ja laadukasta kangasta. Siihen kuuluu myös vyö samaa kangasta, mutta mieluummin käytän mekkoa eriväristen patellavöiden kanssa. Tämä on todella monikäyttöinen, tähän voi yhdistellä lähes mitä vaan, tämä on kuitenkin ehkä minulle punaisen ystävänä kaikkein rakkain kokonaisuus.

Vintage-puutarhakeinumme katto on pesua vajaa, ja kohtahan se joutaakin jo talviteloille. Terassille olevat puutarhakalusteet ovat myöskin vintagea, sekä kukkamaljakko. Minusta nämä sopivat todella hyvin 50-luvun alussa rakennetun rintamamiestalon pihalle, Täytyy hankkia lisää vintagea pihalle ensi kesäksi. Ainakin erilaisia vintage-suojaruukkuja kukille, ja mitä nyt vain sattuukin löytymään. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s