Syksyn viimeiset omenat

IMG_7692

Poimin tänään viimeisen, ainakin isomman omenasatsin, nyt puuhun jäi enää ihan vähän. Yllättävän hyvin ollaan saatu omenoita käytettyä- syöty, lahjoitettu ja säilötty soseena. Olisin poiminut jo ehkä aiemminkin, mutta on aina joko satanut, tai sitten vointini on ollut niin huono etten ole jaksanut. Onneksi maassa olevistakin oli iso osa ihan kelvollisia vielä!

Tämä EDS on kyllä ihan käsittämätön!! Minä en voi arvata seuraavan päivän vointiani mitenkään, jokainen päivä on erilainen. Eilen oli väsynyt ja kipuinen päivä kuten on ollut oikeastaan enemmän tai vähemmän koko alkuviikon. Mutta tänään olo on lähestulkoon kuin terveellä! Tai enhän minä voi tietää millaista se on kun en ole koskaan ollut terve, mutta ainakin omassa mittakaavassani olo oli niin hyvä että jaksoin siivoilla kevyesti, käydä kaupassa ja poimia omenoita. Tekisi mieleni tehdä omenapiirakkaakin, mutta voi olla että se menee jo överiksi. Täytyy levätä vähän aikaa ja sitten kuulostella vointia.

IMG_7702

Olen etsinyt hyvää laulunopettajaa jo pitkän tovin-se ei ole ihan helppoa, sillä minulle henkilökemia merkkaa todella paljon. Olen lopettanut laulutunnit monta kertaa, kun kemiat eivät ole laulunopettajan kanssa ihan toimineet. Laulaminen on jotenkin niin henkilökohtaista, että siinä jos missä merkkaa, tuleeko toisen kanssa toimeen jotenkuten vai erittäin hyvin.

Mutta vihdoin löysin ihanan laulunopen, jonka kanssa synkkaa todella! ❤ Olen ihan pähkinöinä! (Ai niin, minusta tuo on ihan kamala sanonta, mutta jostain syystä olen huomannut viljeleväni sitä. ) Nyt alkaa vihdoin ja vihdoin taas äänikin olla kunnossa keuhkoputkentulehduksen jäljiltä.

Nyt kun on satanut ties kuinka kauan putkeen, en ole jaksanut pukeutua mitenkään ihmeemmin. Jotenkin ei olen inspiroinut laittaa mitään nättiä päälle, kun ulkona on harmaata ja märkää- eihän ne takin alta näy kuitenkaan. 😀 Olenkin nyt lähiaikoina pukeutunut enimmäkseen punamustiin kuten kuvassa. Saahan tuohonkin asuun vaihtelua ihan kivastti erivärisillä asusteilla.

Joulukuussa todennäköisesti hankimme vähän lisää valokuvaustarvikkeita, valoja ja sensellaista, ja teemme olohuoneeseemme ns. studion. Se voi periaatteessa olla siinä koko ajan, koska emme juurikaan käytä toista puolta olohuoneestamme, tai hyvin harvoin. Sitten laittaudun ja otan kuvia ihan huvikseni, se onkin sitten kivaa kun on taustakankaat ja valot yms. systeemit. Minulla onkin jo monta kuvaamatonta asua odottamassa kuvausta!

IMG_7698
Nyt hieman lepoa ja Olipa Kerran- fantasiasarjaa Netflixistä, ja sitten omenapiirakan leivontaa. Huomenna ja viikonloppuna sitten onkin edessä taas omenasoseen tekoa.

IMG_7707

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s