Luonnonvalkoinen talvityyli ja talvisia maisemia

Täytyy sanoa ihan käsi sydämellä, että olen tyytyväisempi uuteen hiuslookiini kuin koskaan aiemmin. Minulla on ollut vaikka kuinka paljon erilaisia polkkamalleja muttei koskaan ihan tällaista. Tässä pidän eniten siitä että se on toiselta puolelta lyhyempi.

Aion nyt antaa hiusteni rauhoittua enkä kiharra niitä pitkään aikaan millään kuumalla. Mutta kuten huomaatte, minun ei tarvitsekaan. 🙂 Tässä pituudessa luonnonkiharani tulevat todella hyvin esille, kun vaan laittaa kampausnestettä, puristelee hiuksia sormin ja antaa kuivua. En siis ole kihartanut tai tupeerannut hiuksia ollenkaan, kuivumisen jälkene vain nostellut vähän pöyheämmäksi, laittanut lakkaa ja muotoillut. Tämä on siis todella helppo ja nopea kampaus!

Minulla ei ole ollut kauaa luonnonkiharat hiukset- kun sain poikani vuonna -09, hiukseni kihartuivat itsekseen! Minulla on siis ollut luonnonkiharat hiukset vasta 8,5 vuotta. 🙂

IMG_8208

IMG_8205

Halusin tänään talven tulon kunniaksi pukeutua luonnonvalkoiseen. Keinoturkis-stoola on saatu ystävältä, neulehame on lapseni isänpuoleiselta mummilta, patellavyö kirppikseltä, säärystimet kirppikseltä, vintagekorvikset kirppikseltä ja rusetti kirppikseltä.

IMG_8188

Tässä kuvia talostamme ja pihastamme talviasussaan.

IMG_8152IMG_8158IMG_8173

Rakastan talvea! Mutta vain silloin kun on kunnolla lunta. Mustaa talvea en voi sietää. Mieluummin vaikka pakkastakin läpi koko talven, kunhan vaan olisi lunta, eikä sitä synkkää, pimeää ja kosteaa eli viime vuosina niin tavallista talvea kotosuomessamme.

IMG_8168

Olen eilen ja tänään varmaan 10 kertaa kävellyt pihallamme ja vain ihaillut, ihan huumaantuneena maisemia. Voi tätä talven kauneutta, tämä on jotain aivan uskomattoman ihanaa! ❤

Minulla on autossa vielä kesärenkaat, varasin ajan joitakin aikoja sitten, mutta eka vapaa aika oli 8.11. No, minun ei ole pakko liikkua päivisin täältä mihinkään, voin hoitaa asiani kun mies on tullut, hänen autossaan on talvirenkaat.

Täällä on ihan pakko olla kaksi autoa, koska busseja ei kulje. Asumme maalla, mutta silti lähellä palveluita- kaupungin keskustaan on matkaa ainoastaan 6 km! Sijainniltaan talomme on siis mahtavalla paikalla. Piha on suojainen, siellä saa olla ihan omassa rauhassa, eivätkä naapurit ole aivan vieressä. 🙂

Tänään ohjelmassa kauppareissu miehen kanssa, sekä illalla pizzan tekoa sekä hieman punaviiniä ja musisointia. 🙂

Ihanaa talvipäivää kaikille, ja rentouttavaa viikonloppua! ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s