Arvonta-Muuttumisleikki!

Tätä varmaan moni on odottanut, nimittäin blogini ensimmäistä arvontaa! 🙂

Arvonnan palkintona on muuttumisleikki- stailaus fiftarityyliin meikkeineen, kampauksineen , vaatteineen ja valokuvineen, ja blogipostaus haastatteluineen!

Muita rajoituksia ei osallistujilla ole, kuin että jos stailaus tapahtuu minun vaatteillani, olisi hyvä jos osallistujat olisivat suunnilleen minun kokoisiani, niin stailaus olisi helpompaa.Eli vaatekokosi saisi olla 40/42 , itse olen 168 cm/ 70 kg. Kenkäni ovat sisämitaltaan 25-26 cm. Jos olet eri kokoinen, voit tuoda mukana omia vaatteitasi ja kenkiäsi ja katsotaan millaisen kokonaisuuden saan aikaan. 🙂 Voin myös kysyä vaatteita ja asusteita lainaksi erikokoisilta ystäviltäni, jos sinulla ei ole ko.tyylin vaatteita.

Muuttumisleikki toteutetaan meillä Hyvinkäällä , valitsemanasi ajankohtana. Tarjoan ruuan , kahvin ja mahdollisen yöpymisen, matkakuluja minulla ei valitettavasti ole mahdollisuutta kustantaa, mutta jos asut korkeintaan tunnin matkan päässä Hyvinkäältä, tulen hakemaan sinut kotoa, ja vien myös. 🙂

Kuvaus tapahtuu järjestelmäkameralla, mieheni joka on edistynyt valokuvauksen harrastaja, on opettanut minulle kuvausta sekä kuvankäsittelyä. Olemme hankkimasa lisää tarvikkeita ihan lähiaikoina, niin meillä on oikea kotistudio. 🙂

En ole ammatiltani stylisti, vaan entinen vaatemyyjä ja intohimoinen harrastaja, olen stailannut ystäviäni ja miehiäni. Tulet siis olemaan eräänlainen koe-eläin. Tai siis ihminen. 😀 mutta lupaan kuunnella myös sinua! 🙂

Arvonta tapahtuu viikon päästä torstaina 16.11. Arvontaan voi osallistua joko kommentoimalla tänne blogiin ”Mukana”, jolloin tarvitsen sähköpostiosoitteesi. Voit osallistua myös tämän postauksen fb-julkaisua kommentoimalla myöskin sanalla ”mukana”. Tätä jaa jakaa!

Minä aloitin tämän uuden tyylini tämän vuoden tammikuussa. Sitä ennen minulla ei oikeastaan ollut mitään erityistä tyyliä, olin vuosikausia ”ihan tavallinen”. Alla esimerkkikuva aiemmasta, kaikkein pitkäaiakaisimmasta tyylistäni hiuksineen, meikkeineen, vaatteineen ennen muodonmuutosta.

Tulethan meikittä, hiukset pestyinä mutta laittamattomina, ns.tavallisissa vaatteissa. 🙂

Eli minä ennen:

IMG_8395

Jälkeen:

IMG_7800_normiIMG_7469

IMG_7425

IMG_8250IMG_801820170918_123102

20170815_115129

Voittajan lisäksi arvotaan lohdutuspalkinnot toiselle ja kolmanneksi tulleelle.

Kerron voittajat arvontapäivänä 16.11.

Onnea arvontaan!

 

13 kommenttia artikkeliin ”Arvonta-Muuttumisleikki!

  1. Paluuviite: Revityt farkut ekaa kertaa jalassa sekä asiaa arvonnasta | Helmat hulmuten

  2. Mukana. Niin ihanan naisellista. Itse vaihdevuosissa, 53-v kaipaisin potkua elämään ja uskoa omaan naisellisuuteen kympsemmässäki iässä. Hormonit uuvuttaa ja painoaki tullu ( pituus 168, paino 80 kg )
    …uuden startin löytyminen auttaisi varmaan itseni hoidossa ja
    painonhallinnassa.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s