Muuttumisleikki-arvonnan voittaja selvillä!

No niin, täällä ollaan taas, kotona! Mahakipuni ei ollut onneksi umpparia, vaan EDS:n liittyvää ns.toiminnallista vatsakipua jonka takia olen ollut ennenkin päivystyksessä. Nyt menin sinne koska kipu tuntui umpparin kohdalla, oikealla alhaalla ja oli kuumetta. Kun on paljon vaivoja, aina ei voi tietää milloin on vakavempaa, milloin ei.

Minua on leikelty vatsan alueelta 4 kertaa, nämäkin oireilivat kivulla, joten menen aina lääkäriin kun vatsakipu on sietämätöntä. No, onneksi ei ollut tällä kertaa mitään leikkaukseen johtavaa. Vatsa on vielä kipeä muttei sitä terävää viiltävää kipua enää ole. Otan tänän hyvin, hyvin rauhallisesti, pääasiassa kotona lepäillen.

Mutta asiaan! Muttumisleikkiarvonnan voittaja sekä kaksi NYX Full Trottle Lipsticin saajaa  on arvottu!

Arvonnan voittaja on………..

Kerronko…

Vai pidänkö teitä vielä vähän aikaa jännityksessä….. 😀

Hän on siis….

Tanja Juutila! paljon Onnea Tanjalle! Otan sinuun yhteyttä! Muuttumisleikki toteutetaan joulukuun puolella, ja siihen sisältyy kiharapohja, kampaus ja viimeistely, meikki, asu ja kotistudiosamme otetut valokuvat, joista parhaimmat saat itsellesi. Lisäksi, kun päivä tulee olemaan pitkä, tarjoan ruuan ja kahvin makeine suupaloineen. 🙂

Meikkaus yhdessä valitsemillamme meikeillä, koruilla ja muilla koristeilla, joita minulta löytyy, hmm, sanotaan nyt vaikka että melko paljon. (tässä ei ole todellakaan kaikki) 😀

20171116_104108

Sitten lohdutuspalkinnot, NYX Full Throttle lipstickit saavat Larja Kalmari ja Hilda Jussila! Paljon Onnea!  Otan teihin yhteyttä!

Onnea voittajille!

Ja niille jotka asuvat liian kaukana että olisivat voineet osallistua arvontaan, kerron että tulossa on vielä paljon arvontoja, sellaisiakin joissa ei tarvitse itse saapua paikan päälle.

Rentoutttavaa viikonloppua kaikille!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s