Rakkautta ilman rajoja

Kävin pohtimaan laajemmin tuota, kun lauantaina tuli esiin yhden tuntemattoman henkilön kielteinen mielipide siitä jos nainen on suhteessa se vanhempi osapuoli. Minusta se on ihan yhtä ikiaikainen ja roskiin joutava käsitys, kuin että pitää olla naimisissa hankkiakseen lapsia, tai että pariskunnan ylipäätään pitää mennä naimisiin, oli lapsia tai ei. Tai että miehen pitää olla naista pidempi, painavampi tms.

Minua on suppeakatseisuus aina ärsyttänyt. Mihinkään ei ole kirjoitettu sääntöjä, keille rakkaus on sallittua ja keille ei. Tai jos on, niin ne ovat vain ihmisten joskus kirjoittamia.

Mitenkäs sitten samaa sukupuolta olevien suhteet, tai avioliitot? Eikö se ole tärkein että on onnellinen ja että on löytänyt elämässään rakkauden? Minusta pitäisi olla!

Onneksi olemme menossa kohti aikoja, jolloin ihmisiä yhtä vähemmän sitoo ammoisilta ajoilta peräisin olevat klikkiytyneet ja ahdasmieliset käsitykset.

Minusta olisi ihanaa, jos yhä useampi tarkistaisi käsityksiään ajan tasalle. eihän se ole keneltäkään pois, jos joku pariskunta ei sovi siihen kaikkein tavanomaisimpaan muottiin. Minusta se on vaan piristävää!

Olin kerran paikassa jossa oli myös todella rakastunut pariskunta, rakkaus säteili heistä molemmista kauas. Se tapa jolla he toisiaan katsoivat, oli jotain aivan ihanaa! ❤ Tuli niin hyvä mieli! Mies oli vitivalkotukkainen, vähän kumara, arvelin yli 70-vuotiaaksi. Nainen taas näytti noin 30-35-vuotiaalta. Minä en nähnyt siinä mitään muuta kuin rakkauden.

Tässä minä ja minun rakas babyfaceni viime vuoden juhannuksena, minä 44-vuotiaana ja hän 35-vuotiaana. Uskon että tekin näette meistä säteilevän rakkauden, viis mistään yhdeksän vuoden ikäerosta! Nih! ❤ 😀

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Minä en ole koskaan edes ajatellut että jollekin suht pieni ikäeromme voisi olla mikään pienikään ongelma! Myöskään lähipiirimme ei ole koskaan sitä millään tavalla problematisoinut.

Minusta rakkaus on sallittua ihan kaikille ikään, kokoon tai sukupuoleen katsomatta, tietty kunhan molemmat ovat täysi-ikäisiä.

Rakastetaan toisiamme ja koitetaan unohtaa ikivanhat, ahdasmieliset käsitykset, jooko?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s