Puunhalaaja Sveitsissä

Meilläpäin on Sveitsi-niminen ulkoilualue, ei siis lennetty suitsait sukkelaan Sveitsiin pikku kävelylle. 🙂 Tykkään ko.paikasta, koska polut ovat loivia ja tasaisia ja reittejä on ihan muutamista sadoista metreistä lähtien, me kävelimme hiljakseen kilometrin verran.

Minulla oli ollut aiemmin päivällä vatsakipuja ja olin ottanut särkylääkkeen, mutta mieli oli matalalla. Miehellä myös, koska oli huolissaan minusta. Mutta kun saavuimme metsään, pistimme merkille metsän rauhan- aika lakkasi olemasta, metsä vain OLI. Mitään ei tapahtunut, silti olin todella vahvasti läsnä, yhtä luonnon kanssa. Se tunne oli sanoinkuvaamaton-tuntuu että iän karttuessa nautin yhä enemmän luonnosta!
Pitäisi ehdottomasti kävellä enemmän luonnossa! Minulla olisi aikaa, mutten uskalla lähteä koska minulla ei ole tippaakaan suuntavaistoa, hyvä etten eksy omaan taloommekin. 😀

Mies on kauempana töissä niin on viikolla kotona vasta pimeällä näin talvisaikaan. Viikonloppuiksi sattuu hyvä säitä aika harvoin, mutta aina kun sellainen ihme tapahtuu, ulkoilemme minun jaksamiseni mukaan, mies usein sitten lähtee vielä itsekseen pidemmälle lenkille.

IMG_9224

IMG_9222.jpg

Minulla ei ollut varsinaiset ulkoiluvaatteet päällä, kun meidän piti alunperin mennä vain kaupassa käymään. Tarkeni noillakin. Tosin nuo Lola Ramonan talvinilkkurit olivat kyllä lämpimät, mutta liukkaat! Pohjassa on aika hento kuviointi, muuten ne olisivat täydelliset talvikengät. Taidankin laitattaa niihin suutarilla pitävämmät pohjat.

IMG_9168

Luonnon rauhassa tulleen hyvänolontunteen fiilistelyä.

IMG_9171

Minä olen halaillut puita niin kauan kuin muistan. Kyllä, olen siis Puunhalaaja! 😀

Muistan erän syksyn, kun tulimme poikani kanssa kotiin töistä ja päiväkodista. Poikani oli nelivuotias. Asuintalomme pihalla poikani pysähtyi äkkiä, ja sanoi että katso äiti, tuolla puulla on naama, se on elävä!! Ja niinpä olikin, selkeät silmät, nenä ja suu. Sitten poikani kysyi, saako halata tuota elävää puuta? Sanoin että tottakai saat, halataan sitä kumpikin. Siitä lähtien poikanikin on halaillut puita, vaikken ollut kertonutkaan sitä ennen tekeväni sitä itsekin usein.

IMG_9177
Virossa, paikassa jota nyt harmikseni en muista, on eräs iso puukin, jota kyltissä nimenomaan kehotetaan halaamaan. En ole perehtynyt asiaan sen kummemmin, mutta siitä vain tulee uskomattoman hyvä ja levollinen olo.

Asuni on taas tutusti kirppikseltä, lukuunottamatta kenkiä. 🙂

IMG_9174.jpg

Täytyypä mennäkin joku päivä tuohon lähimetsään kissalenkille- täytyy vaan keksiä joku reitinmerkkaussysteemi, ettemme Valon kanssa eksy.

Ensi viikon torstaina on sitten muuttumisleikkiarvonnan voittajan, Tanjan päivä! Toivottavasti vaan sappikiveni pysyvät aisoissa sinne saakka, ja vointi muutenkin hyvänä.

Nyt itsenäisyyspäivän kohokohta, linnan juhlien katsominen! Hyvää itsenäisyyspäivän iltaa kaikille!

IMG_9233.jpg
IMG_9195
IMG_9231

IMG_9190

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s