Helppo arkityyli ja sapekasta elämää

Nyt en ole jaksanut enkä pystynyt laittamaan muuta kuin helppoja ja nopeita tyylejä, kun sappikohtauksia on tullut yhtenään. Vähän aikaa sain pidettyä ne kurissa todella tiukalla sappiruokavaliolla, mutta enää sekään ei auta, sappikohtauksia tulee 1-2 päivässä, jopa 3, söi mitä hyvänsä. Nytkin on juuri aluillaan, ehdin juuri ottaa kuvat ennen kivun alkamista, ja kirjoittaa lyhyen postauksen ennen kuin kipu on pahimmillaan. 😀

Mutta, tässä taas yksi esimerkki miten voi tuoda tyyliinsä vintagevaikutteita ihan perusvaatteilla. Ylläni ihan ”tavallinen” musta neule sekä punaiset farkut. etuhiukset kääräisin rullalle valkin sisään, todella helppia ja nopeaa. lisäksi laitoin muutaman kiharretun klipsipidennyksen, ja laitoin ne omien lyhyempien luonnonkiharoideni sekaan. Sitten hiukset löysähkölle ponnarille.

Meikki on todella nopea- meikkivoide, sipaus irtopuuteria, kulmat kuntoon parilla kulmakynän vedolla. Sitten vähän korostusvärejä kasvoille, silmien pikarajaus rajauskynällä, sipaisu ripsiväriä ripsiin ja huulikiiltoa huuliin sekä kirsikkakorut korviin. Aikaa meni 10 minuuttia. 🙂

Tämä Mexxsin musta v-aukkoinen neule on ollut vuosia luottoneuleeni, jonka laitan silloin kun en jaksa miettiä yhtään, laittaa vaan jotain päälleni. 🙂 Punaiset farkut ovat korkeavyötäröiset, ne ovat kirppislöytö, kuten kaikki muukin asussani, paitsi edelleen nuo mukavat Lola Ramonan talvinilkkurini.

IMG_9256

Ennen kuin menen pitkälleni potemaan yhä yltyvää kipuani sekä  odottamaan kipulääkkeen vaikutusta, kerron, että minulla piti tänään olla pyörätuolin kokeilu- olen saamassa oman, tk:n lainatuolia kevytrunkoisemman pyörätuolin jota pystyn jopa käyttämään. Aiempaahan en jasanut ollenkaan kelata, joten kävely polvitukien ja kepin tai rollan kanssa on käynyt helpommin, mutta toki väsyttänyt enemmän kuin jos käyttäisin pyörätuolia. Minun ei tarvitse vielä käyttää sitä vakituisesti, vain tilanteissa jolloin pitää olla tunti tai enemmän jaloillaan, esim. ostosreissulla joko kauppakeskuksessa tai Ikeassa tms. , lihasheikkouden ja lihasten nopean väsyvyyden vuoksi.

No, aika piti perua sappikivun takia. Onneksi minulla on ultraan aika ensi keskiviikkona.

IMG_9255

Nyt revin tötterön sun muut systeemit pois päänupistani ja painun pehkuihin, kipu alkaa yltyä jo sen verran nasevaksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s