Lempi-vintagemekkoni ja maailman mukavimmat saappaat

Olen luopunut kaikista vintagemekoistani jotka eivät istu ihan täysin, tunnu mukavalta päällä tms. Säästin vain kolme. Koska minä en ole käsityöihmisiä, oli ilman muuta plussaa ettei tälle tarvinnut tehdä kerrassaan mitään. En ole vielä oppinut kovinkaan hyvin arvioimaan vaatteiden ikää, mutta kankaan ja mallin perusteella voisin arvella 60-lukua, saa korjata jos olen väärässä.

IMG_9398

Mekko, merkki leikattu, kirppis
Vintagekorvikset kirppis
Vintagehelminauha kirppis
Patellavyö fb-kirppis
Saappaat Janita, kirppis
Vintagelaukku, vintagekirppis

IMG_9394

Janitan saappaat olivat todellinen megaluokan kirppislöytö, todella hyväkuntoiset, aitoa, pehmeää nahkaa, lämmin vuori ja pitävä pohja. Tykkään todella paljon niiden vintagehenkisestä mallista, vaikka ne merkkilapusta päätellen ovatkin suurinpiirtein 90-luvulta. Ne ovat jalassa kuin unelmat! Korko on juuri sopiva, niillä on mukavempi kävellä kuin ihan matalilla kengillä mielestäni.

IMG_9391

Olin eilen ultrassa, ja ei näkynyt sappikiviä, vaikka oireet muistuttivat todella paljon sappikivien oireita, ja kaksi lääkäriäkin olivat ihan varmoja oireiden perusteella että kyseessä on sappikivet.

Eli nyt ollaan sitten taas nollapisteessä. Sain lähetteen gastrokirirgille, joka toivoakseni määrää lisää tutkimuksia, käsittääkseni vatsalaukun tähystys olisi seuraavana vuorossa.

Kun ajattelee kuumeiluani sekä ruokahaluttomuuttani sekä tavallistakin voimakkaampaa väsymystäni, tulee heti mieleen ettei vaan olisi syöpää. Mutta täytyy vaan koittaa olla pelkäämättä ja elää päivä kerrallaan.

Kuten olen aiemminkin täällä kirjoittanut, minusta perusteeton pelko lamauttaa ja tuo turhaa ahdistusta, sekä vie lopulta elämänilon ja saa masentumaan. On parempi vain elää kuten ennenkin, odotella tutkimuksia ja ottaa vastaan mitä tuleekin. Sillä kukaan ei tiedä koska täältä lähdetään, tai ollaan lähtemättä. Mutta pelätä ei kannata, sittenkään vaikka olisikin jotain vakavaa.

Minä yritän koko ajan enemmän välttää kaikenlaista huolta, pelkoa ja stressiä. Olen ollut koko elämäni suurimmaksi osaksi joko huolissani, stressaantunut tai peloissani. En suostu siihen enää. Vapautan itseni negatiivisilta tunteilta ja nautin elämästä tekemällä asioita joista nautin.

Ei huoli lopu huolehtimalla, eikä stressi stressaamalla, päinvastoin. Otan vastaan sen kaiken mikä on tulossa, rohkeana sekä voimakkaana, sekä ennen kaikkea, rauhallisena.

Tai ainakin yritän kovasti. 😀

Yksi kommentti artikkeliin ”Lempi-vintagemekkoni ja maailman mukavimmat saappaat

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s