Päivän tyyli pitkästä aikaa!

Nyt kun joulu on ohitse ja joulukiireet sen myötä, innostuin pitkästä aikaa laittautumaan, ihan huvikseni.

Ensi kuussa koittaa vihdoin muuttumisleikkiarvonnan voittajan, Tanjan stailauspäivä! Toteutamme sen jonakin viikonloppuna, kun mieskin on kotona, kotistudio-olosuhteissa valokuvauksessa tarvitsen vielä jonkin verran teknistä apua. Minulla onkin mielessäni jo monta juttua Tanjan stailaukseen ja kuvaukseen liittyen!!

Ensi kuussa on luvassa myös ainakin erään ihan uudenlaisen kirppiksen esittely, täällä meilläpäin. Esittelen myös muutaman heillä myynnissä olevan uuden tuotteen-kirppiksellä on myynnissä myös paikallisten pienyrittäjien tuotantoa.

IMG_9658
Pantterikuosinen vintagepaitapusero, L-kolttu Oy, UFF:ilta
Kynähame Jean Paul Gaultier for Lindex, fb-kirppikseltä
Sukkikset HM
Pitsiset platform-korkkarit New Look, kirppikseltä
Punainen huivi kirppikseltä
Mustat helmet & käsikoru kirppikseltä

IMG_9661IMG_9667

Tänään vointini on pitkästä aikaa hyvä, ja mieli sen myötä. 🙂 Olen tänään puuhaillut laittautumisen ja kuvailun lisäksi lähinnä kotitöitä, pessyt joululahjavaatteita ja muita tekstiileitä, silittänyt yms.

Vili on tänään meillä viimeistä päivää, huomenna lähtee isälleen viikoksi ennen kuin koulu alkaa. Tänään aiomme mennä ainakin keskustaan pienelle Pokemon-kävelylle.

Uuttavuotta aiomme viettää kotona, joko kaksin tai muutaman ystävän kanssa, riippuu siitä kuka pääsee, kun keksimme vähän liian myöhään kutsua ystäviä meille uuttavuotta juhlistamaan. Meitä ei saa uudenvuodenaattona ihmisten ilmoile kirveelläkään, sen verrna paljon inhoamme suuria väkijoukkoa ja meteliä kumpikin. Jos kaikki ovat jo tehneet uudenvuodenaaton suunnitelmansa, juhlistamme vuoden vaihtumista kaksin, herkutellen ja musisoiden.

Tomeraa torstaita kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s