Hyvää Uutta Vuotta!

Vietimme uudenvuodenaattoa kotonamme, muutaman ystävän seurassa. Oli kyllä tosi kiva ilta! Söimme, pelasimme Aliasta, musisoimme yhdessä, lauloimme karaokea, tanssimme,  ammuimme raketteja, saunoimme. Onneksi sattui olemaan tosi hyvä vointi ja rämä polvenikaan ei kipeytynyt tanssiessa, kun muistin käyttää polviortoosia.

Kerrankin sattui aivan mahtava sää uudenvuodenaatoksi, suht lämmin muttei loskakeli, ja melko selkeä taivas, niin että raketit erottuivat hyvin. Ainut pieni miinus siinä oli kun maalla asumme, ettemme nähneet kuin omat rakettimme, kova pauke kyllä kuului kauempaa.

IMG_9822

IMG_9824

Minun lempipuuni meidän pihallamme, Koreanpihta. Ehkä hieman erikoisempi joulupuu.
IMG_9838IMG_9851IMG_9954

Söimme pääasiassa ihan peruspöperöitä mutta hyvin maistui! Paitsi gluteenittomat tortillat eivät oikein uponneet minulle, yhden söin, mutta sitten oli pakko syödä yksi vehnää sisältävä, kun gluteeniton oli melkoisen sitkeää. Ei onneksi tullut mahakipuja, kun muuten en nyt ole syönyt vehnää viikkoihin.

Ystäväni toi lisäksi tuossa kuvan oton jälkeen aivan ihanaa, omatekemäänsä perunasalaattia, oli kyllä tosi hyvää! Puhumattakaan hänen tekemänsä Fazerina-tuorejuustokakku. Se hävisi herkkusuiden mahoihin (ehkä pääasiassa minun omaani…) ennen kuin ehdin ottaa siitä kuvan.

IMG_9865.jpg

IMG_9869

Mietimme aikaaan pitkään mitä astiasarjaa alamme kerätä, ja valitsimme Iittalan Tanssi-sarjan. Se sopii mielestämme meille parhaiten värityksensä ja retrohenkisyytensä vuoksi. Tänä vuonna sarja täydentyi, kun saimme joululahjaksi lisää. Nyt meillä on 6 matalaa lautasta, 6 leipälautasta ja 6 kpl 4 dl kahvimukeja.

Linkki Tanssi-sarjaan:

https://store.iittala.fi/brandit/iittala/tanssi/c/tanssi/intro

Mietimme pitkään myös Taika-sarjaa punaisena tai valkoisena. Niistäkin pidämme kovasti.

Meillä on lisäksi Teema-sarjan astioita valkoisina, ja nämä värikkäät Tanssi-astiat sopivat hyvin kattaukseen myös yhdessä niiden kanssa. Syviä lautasia Tanssi-sarjaanhan ei kuulukaan, vain kulhot, mutta meillä on Teema-sarjan valkoiset keittolautaset, niin niille ei ole edes tarvetta.

Linkki Taika-sarjaan:
https://store.iittala.fi/brandit/iittala/taika/c/taika/intro

Pidämme myös vanhoista astioista, meillä on mm. kuvassa näkyviä mieheni isovanhempien peruja olevia juomalaseja sekä kristallisia viinilaseja. Yksi ihana vanha kahviastiastokin on.

Voisin hankkia vaikka kuinka paljon vanhoja astioita, kun vaan olisi enemmän tilaa niille. Olohuoneen kirjahyllyssä olisi kyllä pari isoa vitriinikaappia mutta toisessa on viinilasimme, ja toiseen tulee jossain vaiheessa enkeliesine-kokoelmani. Se on nyt eteisessä, mutta joudun siirtämään sen sekä niiden alustana olevan vanhan tarjoilupöydän pois kissojen ison kiipeilytelineen tieltä. Emme ole vielä hankkineet kiipelilytelinettä, mutta hankkinemme sen lähiaikoina. Nyt meillä on vaan sellainen pieni, siinäkin kissat tosin viihtyvät hyvin.

IMG_9876

Mekko Stop Staring fb-kirppikseltä
Korut kirppiksiltä
Patellavyö Wannabestä
Kengät Lola Ramona alesta

IMG_9891

Mekko on ensimmäinen Stop Staringin mekkoni, voin vannoa ja vakuuttaa että hankin niitä lisää, aina kun niitä löydän fb-kirppiksiltä! Uutena en todellakaan raaski ostaa, sillä ne ovat melko hintavia. Mekko istuu ihan täydellisesti, koska on erittäin joustavaa kangasta. Minulle ei istu kynämekoista kuin joustavat, joustamattomia pitäisi korjailla, mutta se on hankalaa kun en itse ompele.

IMG_9902

Hyvää Uutta Vuotta kaikille!

IMG_9940

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s