Korkkarit ovat kauniita, mutta osaatko kävellä niillä?

Minä rakastan korkokenkiä yli kaiken. Ne saavat minun vetelänlötkön EDS-kroppani näyttämään ryhdikkäämmältä ja jalkani pidemmiltä. Korkkarit jalassa olo tuntuu huolitellulta, kauniilta ja naiselliselta.

Siis ihanaa. Eli varmaan käytän aina korkkareita? En. Haluaisin kyllä, mutta en osaa kävellä kovinkaan hyvin kuin korkeintaan 8 cm koroilla, ja niissäkin EDS-lättäjalkani kipeytyvät hetkessä. Kuvissa käytän usein korkkareita, niitä kaikkein korkeimpia. Ainoat kunnon korkkarit joissa voin lähteä ovesta ulos, ovat minun ihanat hääkenkäni eli Minna Parikan Raquelit. Mutta niiden hinta oli niin suolainen että useampia en ihan äkkiä pysty hankkimaan.

kenkä2.jpg

Kellomekon kanssa olisi kesällä ihanaa käyttää upeita korkkareita! Mutta ei onnistu, yleensä jalassani onkin kesäisin joko ballerinat tai Lola Ramonan Elsiet.

kenkä 3.jpg

kenkä5.png

Elsieissä on suunnilleen samankorkuinen korko kuin Minna Parikan Raqueleissa, ja ne ovatkin parikoiden lisäksi ainoat korkkarit joita voin käyttää muuten kuin valokuvissa. Ne ovat erityisen mukavat, koska korko on tukeva ja pohja pehmeä.

Minä en edes osaa kävellä yli 10 sentin koroilla. Kun yritän, se näyttää niin koomiselta että saisin tapposyytteitä kun kaikki jotka näkisivät minun hoipertelevan niillä polvet koukussa, etukenossa kompastellen eteenpäin, kuolisivat nauruun.

Mutta voiko korkkareilla kävelyä opetella? Voi! Ainakin jos on perusterve eikä pehmeäsidekudoksinen yliliikkuva käärmenainen kuten minä.

Tässä mielestäni hyviä videoita joissa opetetaan korkkareilla kävelyä:

Tässä videossa on ihan mielettömän kauniita kenkiä!!

Tässä myös hyviä vinkkejä!

On tuo Youtube sitten ihana, kun sieltä löytyy ohjeita lähes mihin vaan, mitä ikinä voi kuvitella!

Millaisiako korkkareita käyttäisin jos osaisin kävellä niillä ja jos terveyteni puolesta voisin niilä kävellä? Tässä muutamia helmiä ja linkit niihin.

kenkuli1

https://www.boutique-loulou.fi/bombshell-01g2-kengt-kiiltv-p-3140.html

kenkuli2.jpg

https://www.boutique-loulou.fi/bella-kengt-mokka-p-3102.html

kenkuli3.jpg

https://www.boutique-loulou.fi/bettie-kengt-kiiltv-p-3132.html

kenkuli4.jpg

https://marketplace.secondlife.com/p/Full-Perm-Mesh-MI-Retro-Pin-Up-Shoes-For-Maitreya-Mid-Feet/9697488?id=9697488&slug=Full-Perm-Mesh-MI-Retro-Pin-Up-Shoes-For-Maitreya-Mid-Feet

kenkuli5.jpg

https://www.korkokengat-saappaat.com/fi/avokkaat-kengat-ilman-platform/punainen-10-cm-smitten-20-pinup-avokkaat-kengat-alhainen-korot.html

kenkuli6.jpg

https://www.boutique-loulou.fi/delight-kengt-kiiltv-p-5620.html

kenkuli7.jpg

https://www.boutique-loulou.fi/teeze-korkokengt-p-2659.html

Tuossa joitakin esimerkkejä. Voinhan minä tuollaisia hankkia pikkuhiljaa, ainakin kuvauksia varten jos ei muuten!

Huomenna on sitten vihdoin ja viimein muuttumisleikkiarvonnan voittajan, Tanjan ihan ikioma päivä! Odotan innosta hihkuen!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s