Poseerausta kotistudiossa uudessa Winnie-mekossa

Tänään oli pitkästä aikaa virtaa laittautua ja poseerata uudessa Collectifin Winnie-kynämekossani jota olen himoinnut viime keväästä asti! En silloin vielä raaskinut ostaa kun sitä myytiin normaaliin, 70 euron hintaan, mutta nyt vähän aikaa sitten löysin sen Collectifin alesta 30 eurolla. Minulla menee mekoissa hinnan kipuraja yleensä noin 40 eurossa, siksi ostan mekkoni suurimmaksi osaksi fb-kirppiksiltä tai alennusmyynneistä. Kovinkaan montaa normaalihintaista mekkoa en ole ostanut, häämekkoni ja Hell Bunnyn Hermeline-mekkoni taitavat olla ainoita.

Olen huomannut että poseeraaminen on yllättävän vaikeaa, koska sitä vaan ei pysty ihan noin vaan tietämään mikä näyttää hyvältä ja mikä ei. Sitten sitä turvautuu helposti niihin vanhoihin tuttuihin poseerausasentoihin. Minä ainakin olen tehnyt niin. No, nyt tulostin ison kasan kuvia ja piirroksia joissa oli pin up- poseerausasentoja, ja sain joitakin ihan kelpo otoksia aikaan. Pikkuhiljaa alan muistaa niitä ulkoa, eiliseltä jäi mieleen suurin osa poseerausasennoista.

Hiuksissanion runsaalla kädellä lisukkeita tällä kertaa. Etuhiuksissa on tosi kätevä valkki jossa on kuminauha, se vedetään pään yli hiusrajaan ja peitetään huivilla tai pannalla. Lisukkeena on klipsipidennyksiä. Takana on sitten irtoponnari- laiskan hiuspäivän pelastuksia! Lisäpiristystä hiuksiin saa erivärisilllä klipsipidennyksillä, jos ei halua laittaa raitoja omiin hiuksiin. Minä yritän nyt säästää hiuksiani, kun pilasin ne tuossa aiemmin liiallisella piippauraudan käytöllä, ja jouduin leikkauttamaan niitä noin 20 cm pois. Punaiset klipsipidennykset olisi kivat, ne varmaankin hankin jossain vaiheessa. Myös pinkit tai siniset olisivat minusta hauskat!

IMG_0829
IMG_0737
IMG_0749 (2)
Mekko: Collectif Winnie leopard dress
Kengät kirppikseltä eurolla, pohjalliset puuttuivat niin merkkiä ei näkynyt.
Sukkahousut kirppikseltä uutena paketissa
Rannerenkaat kirppikseltä
Musta helminauha kirppikseltä
Korvikset & hiuksissa oleva huivi kirppikseltä.

IMG_0850 (2)

IMG_0867
IMG_0860

IMG_0774

IMG_0865IMG_0764IMG_0814 (2)
IMG_0797 (2)IMG_0762 (1)IMG_0856 (1)

IMG_0824-Edit-2

Yksi kommentti artikkeliin ”Poseerausta kotistudiossa uudessa Winnie-mekossa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s