Haluatko stailattavaksi ja/tai kuvattavaksi?

Pin up-stailaukselle ja -kuvauksille on sen verran paljon kysyntää että ajattelin alkaa tehdä niitä ihan säännöllisesti. Minulle voi ilmoittautua esim. laittamalla viestin joko blogini fb-sivujen kautta tai laittamalla minulle yv:n facebookissa, jos on minut sieltä bongannut. 🙂 Asun Hyvinkäällä.

Blogini fb-sivu: https://www.facebook.com/Helmat-hulmuten-427630857616735/

Jos bongaat minut kaupungilla ja haluat stilattavaksi ja/tai kuvattavaksi, nykäise minua hihasta niin annan sinulle lappusen jossa on yhteystietoni. Teetän lähiaikoina käyntikortteja.

Jos haluat, voit tulla meikki ja kampaus valmiina sekä suunnitella kuvausvaatteesi valmiiksi, se säästää aikaa. Mutta jos haluat uskaltautua minun meikattavakseni, kammattavakseni ja puettavakseni, sekin on mahdollista. Pelkkiin kuvauksiin kannattaa varata aikaa noin kaksi tuntia. Jos laitan sinut alusta alkaen itse, koko sessioon kannattaa varata aikaa 4-6 h. Saatan tarvita apua rajausten laitossa, riippuu ihan voinnistani kulloinkin-EDS:ni vuoksi lihasvoimani vaihtelevat. Mutta älä pelästy, neuvon sinua. 🙂

Jos sinulla on pitkät ja paksut hiukset, toivoisin että sinulla olisi kampaus valmiina, minun käsivoimani eivät oikein riitä oikein runsaan kuontalon laittamiseen, eikä minulla välttämättä vielä ole ihan niin paljon taitoakaan. 😀

Meikkaus onnistuu minulta ainakin vielä toistaiseksi helpommin kuin pitkien ja paksujen hiusten laitto.

Minulla on runsaasti omia meikkejä ja esim.luomivärejäni voin lainata, mutta ota mieluiten omat meikit mukaan, ihan hygieniasyistä. Siveltimet pesen ennen meikkausta.

Mielelläni laitan kuviasi tänne blogiini, mutta se ei ole pakollista jos et halua.

Koska olen eläkkeellä, en voi veloittaa palveluistani, koska minulla ei ole tarpeeksi terveyttä alkaa yrittäjäksi. Mutta jos haluat vapaaehtoisesti anta vaivanpalkkaa, en kiellä. 😀

Olen ollut yhteydessä sekä verottajaan että eläkkeeni maksajaan, eli olen ottanut selvää asioista ja tulen maksamaan mahdollisiista vaivanpalkoista veroa, jos joku sitä miettii. Mutta terveydentilani vuoksi en pysty tekemään kuin korkeintaan muutaman stailauksen ja kuvauksrn kuussa, niin ei minusta koskaan yrittäjää tule. Tosin suunnitteilla on mahd. pienimuotoinen työsuhde erän yrityksen kanssa sekä meikkaaja-stylistikoulutus, mutta siitä lisää myöhemmin. Toistaiseksi tämä on kuitenkin minulle vain harrastus, josta tulen ehkä saamaan joskus ihan pientä taskurahaa vaivanpalkaksi. Raha ei ole minulle se tärkein, vaan se että minulla on näin työkyvyttömyyseläkeläisenä jotain mielekästä jota tehdä, jaksamiseni mukaan tietenkin. Mutta se on parempi kuin että vain makaisin sohvalla päivästä toiseen, kun minulla kuitenkin on vain rajallisesti voimia sairauteni vuoksi. Varaukset eivät em. syistä johtuen ole koskaan sitovia vaan alustavia, enhän voi tietää kuntoani etukäteen. Mutta viimeviikkoista Tanjan stailausta ja kuvausta jouduimme siirtämään vain yhden kerran, onneksi. Eli kannattaa sitten varautua siihen että päivmäärä voi muuttua.

Kuten tiedätte, en ole ammattilainen, enkä pro, mutta opin koko ajan lisää pin up- tyylistä, meikistä, kampauksista ja poseerausasennosta. Kotoa meiltä löytyy harrastelijakuvaaja sekä kotistudio. Minä neuvon poseerauksessa jos haluat. Jos haaveilet todella laadukkaasta ja ammattitaitoisesta pin up-stailauksesta ja kuvista, silloin sinun kannattaa ottaa yhteyttä esim. tänne:

https://www.pinupgarage.fi/pin-up-kuvaukset/

Jos haluat kuviisi rekvisiittaa, voit ottaa sitä mukaasi. Meiltä löytyy tällä hetkellä vasta ihan vähän kuvausrekvisiittaa- vintagetuoleja ja -jakkaroita, vintage-kahviastiasto sekä vintagepöytä.

Jos ajatus kuvattavana olemisesta kiehtoo sinua, ota rohkeasti yhteyttä!

aaaaa111111111111111

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s