Lämmin punamustaharmaa talvityyli

Nyt olen aika usein käyttänyt Hell Bunnyn Sarah Jane- takkini kanssa pidempää hametta alushameineen, sekä neuletakkia. Hyvin tarkenee, varsinkin kun takki on tosi lämmin.

Tänään sain otsatukan rullattua ihan kohtalaisesti, syystä että se alkaa olla jo niin pitkä että siitä voi edes kuvitella saavansa jotain aikaiseksi. muut hiukset laitoin vaan nopeasti korkealle ponnarille, mutta sentään kiharsin sen, ja laitoin päähäni sukkiksiin sopivan huivin.

IMG_0457
Neuletakki Heart & Roses
Hame Marks & Spencer Collection
Vyö Stuntman
Sukkikset HM
Kengät Aaltonen (vintage)
Vintage-helminauha kirppikseltä

IMG_0483
Tästä Marks & Spencerin hameesta tykkään tosi paljon! Se on melko paksua kangasta, ja lisäksi se mahtuu minulle vaikka on kokoa 38. Eli reilua kokoa, mutta silti. 😀

IMG_0481

IMG_0472
Tykkään näistä sukkiksista tosi paljon, tosin ihan kaikkeen niitä ei voi yhdistää. Pattipolvenikin ovat suht inhimilliset, kun olen nyt käyttänyt kiltisti polvitukia kodin ulkopuolella liikkuessani, tai ainakin toisessa polvessa. Ja myös keppiä, koska se antaa vähän lisätukea liukkaalla alustalla. Jääpiikki pitäisi hommata keppiin!

IMG_0482
Pistin huvikseni viime viikolla hakemuksen erääseen mallitoimistoon, mainosmalliksi, siinä ei ole ikä-eikä kokorajoituksia. Pääsen listoille! Nyt sitten mallikansion tekoon, ja haalimaan kirppiksiltä neutraalimpia vaatteita, eivät kelpuuttaneet tätä lempityyliäni, höh! 😀 Mutta kyllähän minä sen ymmärrän. Olen ollut ennenkin mallitoimiston listoilla, ja aika vähän sieltä tuli keikkaa, mutta jos tulisi edes joskus, niin olisi taas vähän enemmän mielekästä tekemistä silloin kun terveys on kohtalainen.

Sain taas huokaista helpotuksesta kun sateet loppuivat ja tuli pakkaset. Kuntoni parani taas kuin napista painamalla!! Älkää kysykö miksi matalapaine saa lihasheikkouteni pahenemaan, kovan väsymyksen sekä särkyjä , sillä en osaa vastata. En tiedä osaisiko joku muutamasta lääkäristä Suomessa jotka tuntevat EDS:n hyvin. Minä olen kuin vanha reumatismimummo- osaan ennustaa sään kun alkaa niveliä kolottaa! Tosin fyysisestihän minä olenkin suunnilleen ehkä 80-vuotiaan tasolla. Tai en kaikkien, jotkut sen ikäiset kävelevät ohitseni nutturat täristen. 😀

Puuhakasta keskiviikkoa kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s