Paluu 10-20 vuoden taakse-tyyli

Joskus minusta on kiva sotkea eri vuosikymmenten tyylejä toisiinsa, vaikkakin ehkä kuitenkin suht maltillisesti, niin että kaikki kuitenkin sopii keskenään yhteen.

Hiukset ovat normaalissa pikalookissani eli takana piilossa on korkealle laitetty kiharrettu ponnari ja etuhiukset kierretty rullalle. Koko otsan peittävää rullaa en oikein voi tehdä käyttämättä klipsipidennyksiä, koska haiveneni eivät yksinkertaisesti riitä siihen. Mutta tähän lookiin olen jo tottunut. 🙂

Nämä paidat olivat muotia noin 10-15 vuotta sitten, minullakin oli monta tämäntyyulistä. Kangas on melko ohutta mutta läpinäkymätöntä, vain vähän paksumpaa kuin ns. sifonki. Kuviot olivat aina värikkäitä, ja sitten nämä liehuhihat. Ensin paidasta tuli voi ei taas-olo, mutta laitoinpahan nyt kuitenkin, katsotaan ajan myötä, alkaako se ärsyttää vai ei. Epämuodikkuudesta veisaan viis kuten jo tiedättekin, pukeudun juuri siten kuten tykkään. 😀

Farkut ovat olleet myös monia vuosia sitten muotia- eli korkeavyötäröinen, edestä napitettu malli, fiftarityylinenpä hyvinkin. Ihastuin näihin heti kun ystäväni toi minulle näytille housuja joita ei enää käytä-ostin häneltä useammatkin korkeavyötäröiset farkut edullisesti.

Saappaat olenkin esitellyt moneet otteeseen, niiden tarkkaa ikää en tiedä, vintagevaikutteiset Janitan nahkasaappaat, näyttävät merkkilapun perusteella ainakin 10-20 vuotta vanhoilta.

IMG_0594 (1)
Ihanan pitkän, karpalonpunaisen villakangastakkinikin olen jo esitellyt, mutta täytyy vielä hieman hehkuttaa sitä. Se on niin tyyliseni ja väriseni! Merkkilapun perusteella veikkaisin että saattaa olla 15-20 v. vanha. Ostin sen ystävältäni.

Kuten olen ennenkin kirjoittanut, minusta vaatteen ei tarvitse olla vintagea tai vintagemallista uustuotantoa, kunhan kokonaisuus on värien ja tyyliensä puolesta yhteensopiva.

Ai niin, minulla on uusi, ihan priimakuntoinen krokokuvioinen vintagelaukku. Sen ostettuani aloin kotona ajatella että se on minun käyttööni liian pieni. Meinasin jo myydä sen. Minulla kun pitää aina olla kaikki mahdollinen mukana kun lähden kotoa, ihan vaikka vaan ruokakaupassa käymään! Sinne kuitenkin mahtui ihan yllättävän paljon, joten päätin kuitenkin pitää sen itselläni. Eihän naisella voi koskaan olla liikaa laukkuja, varsinkaan jos saa vähän alta kympillä! Hih.

20180210_133900

Minulle on ilmaantunutkin tosi kivasti stailattavia ja kuvattavia! Ihanaa, kiitos luottamuksesta!! Seuraavan stailattavan, Outin kanssa katsomme ensi viikolla jos vointini olisi hyvä, ja laitan sekä kuvaan hänet. Odotan jo innolla! Täytyy vaan toivoa että sää pysyy edes vähän pakkasen puolella, sillä plussakelillä oloni muuttuu heti väsyneeksi ja voimattomaksi, varsinkin jos sataa joko vettä tai räntää. Tavallaan aika hassua, mutta samalla myös megaärsyttävää olla kävelevä sääennustaja! Jos osaisin ennustaa vaikka tulevan kesän sään, siitä edes olisi jotain hyötyä. Mutta ei, tunnen pienellä viiveellä vain sillä hetkellä vallitsevan sään. Nyt oloni on väsyneempi kuin alkuviikosta kun pakkasta oli enemmän. Toivotaan siis, että ensi viikolla olisi vähän enemmän pakkasta kuin nyt, että olisin kunnossa ja saisin Outin stailattua ja kuvattua!

Leppoisaa lauantaita kaikille! ❤

 

Yksi kommentti artikkeliin ”Paluu 10-20 vuoden taakse-tyyli

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s