Talvinen asu ja Pin up-tyylisiä takkeja

Tämä asu on maanantailta. Olen koko talven etsinyt minibudjetille sopivia neuletakkeja alesta ja fb-kirppiksiltä. Tämä on niistä ensimmäinen, Banned-merkkinen. Mallista pidän tosi paljon, varsinkin olkapäistä jotka leventävät vähän kapeita hartioitani.

IMG_0865 (1)

Samoin olen etsinyt koko talven kissojen ja koirien kanssa edullista puolikellomallista hametta joka sopisi talvikäyttöön. Pari mustaa pitkähköä hametta minulla on, muttei niiden alle mahdu edes todella kevyt tylli, tämän alle mahtuu. Tämä on Collectif-merkkinen, koko hameessa on 14, se on minulle juuri sopiva. Collectifin ja LindyBopin vaatteissa koko vaihtelee tosi paljon vaikka olisi sama kokonumero. Kokoeroa saattaa esim.kahden mekon tai hameen välillä olla useita senttejä. Joskus koko 12 on minulle sopiva, joskus taas 14. Nyt olenkin oppinut ylipäätään ettei kannata katsoa vaatteen kokoa vaan mittataulukkoa. Kauan siinä menikin ennen kuin tajusin. Samahan se on kaikissa muissakin vaatteissa- minulta löytyy S-XL-kokoisia vaatteita, ja kaikki on ihan saman kokoisia.

Huomasinpa tuossa muuten, että Rock´n´Dotissa on takkeja alennuksessa!!

https://www.rockndot.fi/tuotteet/naisten-vaatteet/takit-viitat/110/

Siellä mm. nämä -50% alessa!! Kokoja on tietty rajoitetusti enää.

takki1

takki2

takki3

takki4.PNG
takki5.PNG

takki6.PNG

Täällä myös takkeja alennuksessa!
https://www.veeveeretro.fi/fi/tuoteryhma/543029

Veeveeretrossa alennettuna mm. tällaisia takkeja.

alennustakki1

alennustakki2

alennustakki3

Kun vaihdoin tyylini tähän nykyiseen noin 1 v. 2 kk sitten, tuli heti ongelmaksi takit. Mitä ihmettä laittaa päälle talvella kellomekon kanssa, kun kellohelmaiset takit maksavat mansikoita? Ihan ensimmäisen takkipulmaan löysin ratkaisun kirppikseltä:

IMG_7800_normi

Nämä vintagehenkiset takit olivat muotia useita vuosia sitten, ja niitä löytää edelleen ainakin uudellamaalla kirppiksiltä. Monta hutiostostakin tuli, mutta tämä yksi oli ja pysyi, siihen saakka kun vihdoin ja viimein, monen hutin jälkeen löysin Hell Bunnyn Sarah Jane takkini. Se oli juuri silloin vähän aikaa myynnissä alehinnalla, kun melkein heti sen jälkeen muuttuikin takaisin normaalihintaiseksi. Olen ollut Todella tyytyväinen Sarah Jane- takkiini! Se on todella lämmin, koska siinä on vanuvuori. Sillä pärjää siis ihan kunnon pakkasillakin.

IMG_0341

Linkki takkiin, ei muuten ole vieläkään kovin pahan hintainen kunnon lämpimäksi talvitakiksi! Iso plussa takissa on iso, irroitettava huppu! Minä en pidä koskaan tuon takin kanssa hattuja koska niissä menee hiukset sekaisin, ja minä liikun autolla silloin kun tuota takkia käytän. 🙂 Huppu on niin iso että se ei sotke kampausta, se on kätevä kun sataa vaikka räntää, ja pitää kipittää parkkipaikalta kauppaan ja takaisin. Lisäksi hupun sekä siinä roikkuvat narut joiden päässä on pompulat, saa irti. Näin Takki menee vähän pidemmälle kevääseen, kun ei ole sitten enää niin talvinen.

https://www.wannabe.fi/fi/tuote/14978606

Viime keväänä löysin onneksi ihan Vero Modan nettikaupasta alehintaisen, mustan, yksinkertaisen kellohelmaisen välikausitakin. Näiden lisäksi minulla on Musta karvakauluksinen Dorothy Perkinsin hieman vintagehenkinen villkangastakki ilman vanuvuoria, vähän leudommille säille. Se sopii hyvin sekä kynähameiden että -mekkojen, että myös vintagemekkojen kanssa. Sitä takkia ei enää  löydy myynnistä, mutta on tuolla muutamia jotka menisivät minusta oikein hyvin vintagetyyliin!

https://www.zalando.fi/naisten-takit-paallystakit/dorothy-perkins/

Muutenkin tykkään tosi paljon Dorothy Perkinsin vaatteista. Ystäväni kautta siihen tutustuin, ja ihastuin ikihyviksi. Ihanan naisellisia malleja paljon!

Asiasta toiseen, Nyt oli viime torstain jälkeen monta hyvävointista päivää, mutta eilen sään lauhtumisen myötä tulivat väsymys ja kivut, tänään olinkin sitten pedissä koko päivän reporankana. Lisäksi vatsakipu on nyt vaivannut pari kertaa viikossa.  Olen nyt jo aika varma että se johtuu IBS:stäni eikä sappikivistä, vaikka tuleekin usein ruokailun jälkeen. Kunpa pääsisin pian kolonoskopiaan! Ja kunpa ei olisi mitään vakavaa.

Jos kuntoni vaan sallii, perjantaina olisi sitten Outin stailauspäivä! Ja ensi viikon torstaina Seljan!! Useampi on ilmoittautunut, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi sopia kaikkien kanssa tarkkaa päivää, kuin tässä nyt on taas ollut kaikenlaista vaivaa- kipuja ja väsymystä. Mutta loppuviikosta tai viimeistään ensi viikon alussa sovin päivät loppujenkin kanssa!! Nyt minulla riittää stailattavia ja kuvattavia pariksi kuukaudeksi, mikäs sen ihanampaa!!

Miehen kanssa puhuimme, että teemme meidän pienestä vierashuoneesta stailaushuoneen. Siellä on jo valmiiksi työpöytä, siitä tulee meikkipöytä, ja pitkälle seinälle tulee vaaterekki täyteen mekkoja ja tyllejä joita saa lainata kuvauksiin, lisäksi kenkiä, vöitä, koruja ja tietty iso peili. Onhan se mukavampaa meikata ja kammata ihan oikeassa huoneessa, kuin vessassa! Olen jo ihan intopinkeänä suunnittelemassa omaa työhuonettani! ❤

Laittakaa vaan rohkeasti viestiä, te jotka haluatte harjoitus-stailattavikseni, nyt vielä ennen kuin alan tehdä sitä työkseni, sillä maksu on vielä jonkin aikaa vapaaehtoinen! 🙂 Huhtikuun lopupuolella on vapaita aikoja vielä! 🙂

Mikäli minulla on stailauspäivänä käsissä lihasheikkoutta, saattaa olla että joudut tekemään kissarajaukset itse. Mutta ei hätää, osaan opastaa siinä niin että opit hetkessä tekemään tarkat ja symmetriset kissarajaukset, voimakkaatkin. Minä tuossa muutamia kuukausia sitten hokasin koko jutun, ja nyt se käy kädenkäänteessä. 🙂 Poseeraustakaan ei tarvitse jännittää, sillä minä neuvon sinua poseerausasennoissa. Olen tässä nyt opiskellut niitäkin ahkerasti, kuten olette huomanneet- minulla on nykyään jo enemmän kuin ne kolme poserausasentoa ja -ilmettä kuvissa. Koko ajan sitä kehittyy, jos kiinnostaa tarpeeksi ja haluaa oppia! Ja minä opetan sinullekin!

Nyt kenolleen, ja unta palloon! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s