Hulmuavia helmoja ja valloittava kissamekko

Olimme viikko sitten 11.2 Riihimäellä Hyvän olon messuilla katsomassa ystävääni, Pin up-malli Meya De Villeä riihimäkeläisen Unelmamekot- liikkeen muotinäytöksessä. Meya hoiti malleilun tottuneen tyylikkäästi, ja näytti hurmaavalta Collectifin kirsikkamekossa.

IMG_0741-2

Tässä linkki unelmamekkojen nettikauppaan. Itse en uskalla edes mennä katsomaan, koska olen asettanut itselleni (uusien) mekkojen ostokiellon, ellei nyt sitten ihan hillittömiä alennuksia ilmene jossain. 😀

https://www.unelmamekot.fi/

IMG_0748-2

IMG_0669

IMG_0757-2
IMG_0762-2

Minä ja Meya De Ville olemme hyvä esimerkki siitä, että ikä on vain numeroita, eikä sillä ole ystävyydessä mitään merkitystä, kuten ei missään muussakaan ihmissuhteessa. Tai sitten minä olen ikäistäni lapsellisempi ja Meya kypsempi, who knows… ei vaan, olen aina tullut toimeen eri ikäisten ihmisten kanssa. Töissä oli aina hauskaa kesäisin kun tuli kesätyöntekijöitä. Oli tietty muutenkin, mutta huomasin että huumorinkukka kukki nuorilla ehkä vähän enemmän kun meillä vanhemmilla, noin keskimäärin. Aina sai varsinkin kesäisin nauraa mahansa kipeäksi. Se vähensi huomattavasti sitä ketutusta jota enemmän tai vähemmän tunsi, kun joutui raatamaan töissä kauniina kesäpäivinä.

IMG_0777 (1)

Minun ylläni Hyvän olon messuilla oli (taas) pelkkiä kirppisilöytöjä. Turkoosi Pahladium-merkkinen neuletakki on vuosia vanha kirppisostos. Hyvin harvoja vaatteita pidän kaapissani yhtä kauan kuin tätä neuletakkia olen pitänyt. Se johtuu takin väristä- juuri tuo turkoosin sävy pukee minua parhaiten, se on ehdottomasti lempivärieni TOP 3-listalla. Jokin aika sitten löysin siihen täysin sointuvan vintage-kellohameen. En ollut uskoa silmiäni kun näin hameen! Merkkilappua siinä ei ole, eli en osaa yhtään arvella miltä vuosikymmeneltä hame voisi olla peräisin. Jos joku osaa, saa ilomielin kertoa. Itse ajattelisin, että ainakaan 50-luvulta hame ei mallistaan ja kuosistaan huolimatta ole, vaan voisin jotenkin kuvitella sen nuoremmaksi.

Kenkäni ovat minun luottokenkäni Lola Ramonan Elsiet. Tämän korkeammilla koroilla en lähde ovesta ulos, jos tiedän että joudun vähänkin seisomaan tai kävelemään. Laukkunikin on luottosellainen, Sourpuss- merkkinen. Mustavalkoinen on minusta aina toimiva ratkaisu asusteissa, varsinkin jos siihen yhdistää kirkkaita värejä.

Tulevaisuudessa tulenkin näyttäytymään aiempaa leikkisämmissä väriyhdistelmissä. Aloitin fiftarityylini turvallisesta puna-musta-valkoisesta, mutta nyt se on jo alkanut ajoittain tuntua vähän tylsältä. Uskon että tosi monella on sama juttu tyylinvaihdoksen jälkeen, että  pitäydytään aluksi niissä kaikkein helposti lähestyttävimmissä väreissä. Pikkuhiljaa kuitenkin moni ehkä alkaa kaivata omia pitkäaikaisimpia lempivärejään. Minulla yksi niistä on ilman muuta tämä lämmin turkoosi. Lisäksi sinisen eri sävyt sekä keltainen ja oranssi ovat aina olleet suosikkivärejäni.

Huomasinpa tässä hiljattain, että Collectifin Rebel Kate-farkkuni kiristävät mahan kohdalta-jokatalvinen vieras nimeltä vararengas on ilmestynyt vyötärölleni. 😀 En ota siitä sen kummempia paineita, sillä viimeistään toukokuussa saavutan aina kesäpainoni, joka on viitisen kiloa vähemmän kuin talvella. Ja ylipäätään, enää en stressaa painostani kuten nuorempana. Tai oikeastaan en enää stressaa samalla tavalla juuri mistään. Ikä on ainakin minulle tuonut rentoutta ja kykyä viihtyä omassa kehossani. Aika nurinkurista, miksei sitä silloin viihtynyt kun oli nuori vaikka olisi ollut syytä…minulla oli nuorempana erittäin huono itsetunto, kuten olen maininnut aiemminkin. Olen hyväksynyt itseni muutenkin, kaikkine hassuine piirteineni. Ikä on tuonut minulle kokonaisvaltaista mielenrauhaa.

Täytyy myöntää, että tässä eräänä päivänä sain itseni kiinni ajattelemasta, että voi kamala sentään, enää vähän päälle neljä vuotta kun täytän puoli vuosisataa! 😀 Se oli vaan ohimenevä ajatus- vastasin samantien itselleni, että eihän siinä mitään kamalaa ole, päinvastoin, olen iloinen että olen kasvanut henkisesti todella paljon kaikkien näiden vuosien aikana. En vaihtaisi tätä pääosin vallitsevaa sisäistä harmoniaani nuoruuteen, en mistään hinnasta! Enkä edes valehtele! ( Tai ainakaan en tunnusta.) 😀

Hyvän olon messuilla oli mukana myös Tanssikoulu Lasikenkä Riihimäeltä. Siellä opetetaan lavatansseja.

https://www.lasikenka.fi/

Jive oli aivan ihanan näköistä! Ja muutkin! Jos pystyisin, menisin ilman muuta Lasikenkään tanssitunneille, ja ensi kesänä miehen kanssa lavatansseihin! Jotenkin en ole viitsinyt koskaan mennä tanssilavoille, kun olen ajatellut että on noloa selitellä ettei voi, jos joku tulee hakemaan tanssimaan. Tosin nykyään käytän usein kävelykeppiä ja/tai polviortoosia, niin monikaan ei välttämättä ajattele että olisin kykenevä tanssimaan. 😀

IMG_0655 (2)

Tanssinopettaja ja Tanssikoulu Lasikengän omistaja Jaana jokinen (vas.) sekä tanssinopettaja Leila Mäenpää pistävät jalalla koreasti jiven tahtiin.

Tässä yksi parhaimmista löydöistäni ikinä! Nopeasti katsottuna mekko näyttää aluksi ihan tavalliselta leopardikuosiselta mekolta. Mutta kun katsoo tarkemmin, huomaakin että mekossa onkin kissoja! ❤ En koe oloani mitenkään kovin mukavaksi vartalonmyötäisessä leopardimekossa, mutta kun siinä on mukana kissoja, asia onkin täysin eri! ❤

20180218_170709

Minä olen ensi viikon perjantaihin saakka ”reissuleskenä”, kun mieheni on koulutusmatkalla Latviassa. Onneksi minulla on sentään poikani seuranani, hänellä on ensi viikko hiihtolomaa. Muuten vietän viikon poikani kanssa, mutta torstaina pitäisi olla Seljan stailauspäivä, toivotaan että olen silloin kunnossa! Viime perjantainen Outin stailauspäivä peruuntui Outin flunssan vuoksi. Toteutamme sen mahdollisesti ensi viikolla.

Talvista sunnuntai-iltaa kaikille! ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s