Kasvokuvia ja uusia mekkoja

IMG_1168

Innostuin eilen laittamaan hiuksiani, koko kampaus ei tuossa kovin hyvin näy mutta sain aikaiseksi tähän mennessä parhaan kampauksen jonka olen tehnyt. Otsatukan takana oli kaksi victory rollsia mutta hiukseni ovat vie sen verran lyhyet että niistä tuli aika pieniä vielä.  Isompiin tarvitsisi käyttää klipsipidennyksiä. Otsatukan sisällä on valkki, ja siinä on kahden klipsin klipsipidennysosio antamassa tuuheutta, omat hiukseni eivät riittäneet ja valkki jäi näkyviin. Onneksi klipsipidennykset on keksitty!

Alla oleva kuva on siitä harvinainen, etten juurikaan tykkää poseerata niin että kasvojeni oikea puoli näkyy. Aristelen leukaani joka on ristipurentani vuoksi vääntynyt hienan oikealle. EDS:ssä kun on liian pehmeät sidekudokset, niin kaikilla ei hampaiden oikomishoito onnistu. Minä olen yksi niistä. Minulla oli raudat hampaissa kaikkiaan 8 vuotta. Siitä huolimatta purentani palautui virheasentoon ja alahampaani epäjärjestykseen. Useilla EDS-potilailla onkin hampaat päin mäntyä kuten minulla. Ei siihen monikaan kiinnitä huomiota, mutta itse kyllä vähän liikaakin. Olen iloinen siis, että rohkaistuin poseeraamaan kasvojeni oikea puoli edellä. 🙂

IMG_1172-Edit

Silmämeikkikin onnistui, hyvän ystäväni neuvoilla, hän on aivan pro meikkaamisessa. Minulla oli aiemmin tapana jättää tummat varjostukset ihan alas, niin että ne jäivät kokonaan piiloon. Nyt olen nostanut niitä huomattavasti. Nuorempana nuo aika alas, ihan vähän liikkuvan luomen yläpuolelle jätetyt rajaukset näkyivät, mutta iän myötä ne alkoivat jäädä piiloon. Minun täytyikin siis opetella + 40-ikäiselle sopiva meikkaustyyli. Minun iässäni myös kissarajausten teko on haastavahkoa koska iho venyy. No, te tiedätte jotka olette kanssani suht samaa ikäluokkaa. Nuoremmat tulevat tietämään tulevaisuudessa mitä tarkoitan. 😀 Myös huulipunan valinnassa täytyy olla tarkka, liian rasvainen huulipuna ei käy, ja itse suosin vedenkestäviä rajauskyniä, niin että huulipuna ei karkaa ihon hienoisiin juonteisiin.

Paksut rajaukset sain aikaan  Essencen vedenkestävällä eyelinerillä jossa on paksu sivellin. Kissarajauksen kärjet jäävät sillä paksuiksi helposti, tein ne ohuemmalla eyelinerillä.

Olen jokin aika sitten oppinut tekemään kissarajauksen todella nopeasti ihan tietyllä tekniikalla, niin että rajauksista tulee symmetriset. Lähiaikoina teen ensimmäisen videopostaukseni, jossa opetan keksimäni kikat teillekin, jotka vielä tuskailevat kissarajauksen kanssa.

Luomivärit ovat Viva la Diva -merkkiä,  tykkään ko.merkistä kovasti. Olen ostanut niitä Tallinnan laivalta.

Huultenrajauskynä on Goshin The ultimate lipliner, sävy 004 The red. Se on todella kestävää eikä leviä tai kulu. Suosittelen sitä lämpimästi kaikille!  Huulipuna on Max Factorin The Ruby Tuesday 715. Se on väriltään ihana mutta ei kovin kestävää. Itse suosin kestopunia , koska en halua koko ajan miettiä missä kunnossa huulipunani on. Siksi käytän ei-kestäviä huulipunia vain kuvauksissa.

Kokeilin kuvauksissa uusia ilmeitä ja kuvakulmia, minulla kun helposti on vain ne muutamat perusilmeet ja asennot.

Mekko on uudehko LindyBopin puolikellomekko. Minulla ei ollut yhtään mustaa yksinkertaista kellomekkoa. Tämä on siitä kiva että sitä voi käyttää ynpäri vuoden, talvella neuletakin kanssa. Otan lähiaikoina kuvia mekosta kokonaisuudessaan.

IMG_1190

Olen tässä vuoden aikana itseopiskellut ahkerasti vintagekampausten ja meikin tekoa. On ihanaa huomata, että oikeasti olen oppinut jotakin!

Tarkoitus olisi jossain vaiheessa tehdä tästä työ, jota voin tehdä keikkaluonteisesti. Sitä ennen haluan käydä meikkaaja-stylistikurssin. Sitä ennen teen Pin up-stailauksia ja -kuvauksia harjoitusmielessä. Uskon että selviän kurssista, sillä niitä on iltakursseina jotka kestävät vain pari kolme tuntia per ilta.

Ota  rohkeasti yhteyttä jos haluat stailattavakseni! Maksu on edelleen vapaavalintainen, omantunnon mukaan. Maalis-huhtikuulle on vielä aikoja vapaana, varsinkin viikolla, viikonloput ovat täynnä.

Tänään illalla lähden ystävieni kanssa kuuntelemaan rockabillybändejä. Laitan yhden uusimmista mekoistani, jonka löysin fb-kirppikseltä. Rakastuin siihen ensisilmäyksellä!

20180303_112139

Leppoisaa lauantaita kaikille! ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s