Seljan stailauspäivä

Tänään oli pitkään ja hartaasti odottamani Seljan stailauspäivä. Tässä Selja ennen stailausta:

IMG_1357

Ja tässä jälkeen:

IMG_1393
Ekaa kertaa hoidin kaiken alusta loppuun eli kuvauksiin asti itse, aiemmin mies on ollut kuvaamassa. Hyvin jaksoin- välillä alkoi käsi vapista ja voimat loppua, sitten tajusin, että hmm, pitää ehkä syödä. 😀

IMG_1402
Seljan mekko Collectif, kengät New look, vyö ja asusteet kirppiksiltä.

IMG_1406

 

Säästän paraikaa vintagekampauskurssiin sekä meikkaaja-stailaajakoulutukseen. Jos ei kuntoni riitä varsinaiseen meikkaaja-stailaajakoulutukseen, tulen käymään erilaisia kursseja aiheeseen liittyen, vointini sekä rahatilanteeni mukaan. Jossain vaiheessa kun minulla on enemmän kokemusta ja koulutusta sekä myös kuvausasuja sejä -rekvisiittaa, erivärisiä taustoja jne.jne, perustan mahdollisesti pikkuriikkisen yrityksen.  Mutta tässä opetteluvaiheessa ei omatuntoni anna myöten pyytää mitään kummoisempaa veloitusta. Toivon vain vapaavalintaista korvausta ”vaivanpalkaksi” sekä kulujen kattamiseksi. (vaikka vaiva on tuosta hommasta kaukana, rakastan sitä ja se on kutsumukseni. )

Jokaista stailattavaa varten hankin joitakin hänen asuunsa sopivia asusteita/koruja ja/tai hänen meikkiinsä tai kampaukseensa sopivaa kosmetiikkaa ja tarvikkeita, ellei stailattavalta itseltään tai minulta sellaisia vielä löydy. Tarjoan stailauspäivän aikana stailattavalle myös kahvia/teetä ja välipalaa sekä hänen liikkuessaan julkisilla haen autolla esim. lähimmältä juna-asemalta ja vien myös, meillä täällä maalla kun on heikohko julkinen liikenne.

Jos haluat stailattavakseni tänne meille Hyvinkäälle, laita ihmeessä viestiä esim. fb-sivuni kautta:

https://www.facebook.com/Helmat-hulmuten-427630857616735/

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s