Kevät tulee ihan kohta-tyyli

20180314_112532
Tämä on minun keväänodotustyylini- kylmä tietty vielä, mutta liikun autolla tänään niin se ei haittaa. Ja eihän tänään onneksi kovin kylmä olekaan. Voi melkein jo haistaa tulevan kevään- tai ainakin kuvitella haistavansa.

Kaikki asussani on tuttuun tapaan kirppislöytöjä, käyttämättöminä ostettuja kiilakorkokenkiä myöten. Jos on aikaa käydä kirppiksillä vähintään pari kolme kertaa viikossa, niin varsinkin Uudenmaan alueelta löytyy niin hyvää tavaraa ettemme ainakaan me joudu ostamaan alusvaatteiden ja miehen sekä pojan joidenkin kenkien lisäksi juurikaan vaatetta uutena. Näin rahan voi käyttää muuhun- kuten esimerkiksi rintamamiestaloon. Se on loputon suo joka imee kaikki liikenevät eurot ja sentit ja tulee tuskin ihan äkkiä valmiiksi. Kuvassa näkyvvä terassin taustaseinä on vielä maalaamatta, talon tielle näkyvät osathan ovat saaneet jo uuden, vaaleamman sinisen värin sekä eteläseinä myös uudet eristeet sekä lautavuorauksen.

Ei kyllä kaduta silti pätkääkään tämä rintamamiestalon hankinta. Lapsuudenkotini oli myös rintamamiestalo, ja sen koko ajan kun asuin kerrostalossa, olen kaivannut omakotitaloon, varsinkin juuri rintamamiestaloon puutarhoineen.

20180314_112649

Minulla on ollut tässä varsin huonovointisia päiviä muutama, johtuen matalapaineesta, mutta tänään on parempi olo, ja taas se selittyy kun katsoo lämpömittaria. Minä olen kävelevä lämpö-ja ilmanpainemittari. 😀

Olen lähiaikoina löytänyt kirppiksiltä myös lisää juttuja stailaushuoneeseeni, kuten tämän korisysteemin, jossa hiuskoristeet ja -huivit ovat helposti saatavilla, ja myös mielestäni kauniisti esillä. Ennen ne olivat rasiassa piilossa- tässä ne pääsevät oikeuksiinsa paremmin.

20180312_204839.jpg

Keväisentuoksuista keskiviikkoa kaikille!

2 kommenttia artikkeliin ”Kevät tulee ihan kohta-tyyli

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s