Annan stailauspäivä

20180324_204053

Meillä oli viime lauantaina Annan kanssa tosi kiva stailauspäivä! Juttu luisti ja nauru raikui, ja kampauksesta ja meikistäkin tuli juuri sellaiset kuin olin ajatellut. Annan hiukset olivat tuuheat ja hyväkuntoiset ja kihartuivat todella hyvin, kunpa omianikin olisi yhtä helppo kihartaa!

Nämä olivat Annan ensimmäiset kuvaukset, mutta minusta jokaisessa naisessa asuu valokuvamalli, ja kun tämä tyyli on niin ihana, jokaisella on kaunis ja itsevarma olo. Silloin kuvaaminen on todella helppoa!

Minä hoidin tällä kertaa itse kuvauksenkin, mitä nyt mies kävi välillä korjaamassa valojen asentoja.

Jaksoin hyvin alusta loppuun, kun pidimme useita taukoja. Minä jaksan kyllä olla jalkeilla tehdä asioita pitkäänkin, kunhan en unohda syödä enkä juoda, ja muistan pitää lepotaukoja. Onneksi nyt keväällä lihasvoimani alkavat parantua sitä mukaan kuin sää lämpenee. Keväät ja kesät ovat aina vointini kannalta parasta aikaa.

20180324_203329

Taustat kuvissa ovat vielä valkoisia tai mustia, näissä valkoisia. Mutta mies opetti minulle, miten kuvankäsittelyohjelmalla tehdään värillisiä taustoja, joten näistä kuvista jo osa saa myöhemmin värillisen taustan.

Olen aina tykännyt valokuvauksesta mutta sen tekninen puoli on ollut minulle yksi siuri mysteeri. Onneksi minulla on nyt kokenut ja osaava opettaja!

20180324_212003Tule sinäkin rohkeasti stailattavakseni Hyvinkäälle jos asut suht lähellä! Laita viestiä joko blogin kommentteihin tai fb-sivujeni kautta! Vapaavalintainen maksu!

https://www.facebook.com/Helmat-hulmuten-427630857616735/

20180324_203426

Pirteää maanantaita kaikille! ❤

Yksi kommentti artikkeliin ”Annan stailauspäivä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s